Jenny

Na eerst stalen voor de juiste kleur te hebben aangevraagd, die er overigens ook heel snel waren, Een houten jaloezie besteld.
dat was er al na één week. Het paste perfect. goede handleiding...
dat was er al na één week. Het paste perfect. goede handleiding erbij en het ziet er prachtig mooi uit. Wij zijn er blij mee.

Uw ervaring

Snelle levering en goede afwerking van het product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Jenny, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Sophia

Twee keer een bestelling gedaan. Beiden keren zeer tevreden! Jaloezien zijn van goede kwaliteit, mooi en worden volgens afspraak geleverd. Enige minpunt: bij mijn laatste bestelling was het logo... Twee keer een bestelling gedaan. Beiden keren zeer tevreden! Jaloezien zijn van goede kwaliteit, mooi en worden volgens afspraak geleverd. Enige minpunt: bij mijn laatste bestelling was het logo verwerkt in de sierkoof, dat vind ik niet zo mooi.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw review. Het logo is in de sierkoof verwerkt omdat dit de collectie is van ons eigen merk, wij vinden het jammer om te lezen dat u dit minder mooi vindt. Ik wens u veel plezier van uw... Bedankt voor uw review. Het logo is in de sierkoof verwerkt omdat dit de collectie is van ons eigen merk, wij vinden het jammer om te lezen dat u dit minder mooi vindt. Ik wens u veel plezier van uw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

Jeroen

(Bewerkt)

Ondanks foutieve voorlichting over levertijd, en lamellen die niet doorlopen (ondanks betaling meerprijs) toch uiteindelijk tevreden met de jaloezieën.

Hennie

Zeer positief snel en correct. Na een beschadigde houten jalouzie te hebben ontvangen een mail gestuurd en week later een nieuwe binnen. TOP. Mee voor de voorramen besteld en netjes zonder... Zeer positief snel en correct. Na een beschadigde houten jalouzie te hebben ontvangen een mail gestuurd en week later een nieuwe binnen. TOP. Mee voor de voorramen besteld en netjes zonder beschadiging binnen werkt profect. Echt blij mee.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Beste Hennie, Dankjewel voor uw beoordeling! En nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Ervaringen zijn erg goed snel reactie op mails en het opsturen van de monsters is erg fijn

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Netjes behandeld, via internet

Goede ervaring

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent. Dankjewel voor uw mooie review! Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

T Stigter

Heel erg tevreden met dit bedrijf.

Tondebridgeman

1e keer

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Beste Ton, Dankjewel voor uw beoordeling! veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Zeer tevreden!!!!!!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Dankjewel voor uw beoordeling. Dat vinden wij erg fijn om te horen! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.