Peter

Ruim assortiment van goede kwaliteit en goede service. De mogelijkheid van montage en inmeten is een goede aanvulling, maar wel jammer dat dit door een externe partij wordt gedaan.

Uw ervaring

Toen na een jaar een product dfect bleek te zijn, werd dit moeiteloos vervangen voor een nieuw product.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw feedback Peter, dit zullen wij zeker meenemen. Momenteel zijn wij ook bezig met het opleiden van monteurs die wel onder Joe Benelli zullen werken! Nog veel plezier van uw... Bedankt voor uw feedback Peter, dit zullen wij zeker meenemen. Momenteel zijn wij ook bezig met het opleiden van monteurs die wel onder Joe Benelli zullen werken! Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe jalozien.
Staat heel mooi en zijn mooi afgewerkt.

Uw ervaring

Alle 10 de jalozien hebben wij tegelijk besteld voor ons nieuwe huis.
Alles 3 × nagemeten en ze passen perfect.
Een ding is heel erg jammer dat wij nu 9 x 25mm hebben gehad en eentje...
Alle 10 de jalozien hebben wij tegelijk besteld voor ons nieuwe huis.
Alles 3 × nagemeten en ze passen perfect.
Een ding is heel erg jammer dat wij nu 9 x 25mm hebben gehad en eentje 50mm dit is door ons per ongeluk verkeerd ingevuld en helaas door jullie niet gecorrigeerd. Waardoor er nu een verkeerde tussen hangt.
Ook mis ik een hangertje om hem op te trekken kunnen jullie die na sturen.
Wat ik ook jammer vind is dat er 2 bij zijn die krom zijn ik zal de foto's bijvoegen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zou u een mail kunnen sturen van de jaloezieën die krom zijn? dit is uiteraard niet de bedoeling. Klanten bestellen vaker verschillende soorten producten in 1 order, dit... Bedankt voor uw feedback. Zou u een mail kunnen sturen van de jaloezieën die krom zijn? dit is uiteraard niet de bedoeling. Klanten bestellen vaker verschillende soorten producten in 1 order, dit wordt dan ook niet aangepast door ons. Wij willen wel graag met u kijken naar een oplossing. Wanneer u dit mailt naar info@mijnraamdecoratie.nl met uw ordergegevens dan kunnen wij hier mee aan de slag! Alvast bedankt.

Frederik Busman

Zie mijn ervaring

Uw ervaring

De afgesproken Levertijd werd overschreden met twee weken... Daarnaast waren de lamellen minder breed dan de foto s lieten zien...

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben dit even nagekeken en zien dat uw order met 9 werkdagen geleverd is, wij adverteren met 10-15 werkdagen levertijd. Op de website geven wij de lamel... Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben dit even nagekeken en zien dat uw order met 9 werkdagen geleverd is, wij adverteren met 10-15 werkdagen levertijd. Op de website geven wij de lamel breedtes aan in millimeters, wanneer dit niet klopt ontvangen wij graag een foto van het ontvangen product zodat wij dit kunnen oplossen. U kan uiteraard altijd contact met ons opnemen om de situatie te bespreken.

E.Eering

Prima service en snelle levering. Wij hebben 4 jaloezieën besteld. Eerder dan verwacht waren deze binnen. De drie kleinere direct opgehangen en geheel naar tevredenheid. De laatste en grootste (236... Prima service en snelle levering. Wij hebben 4 jaloezieën besteld. Eerder dan verwacht waren deze binnen. De drie kleinere direct opgehangen en geheel naar tevredenheid. De laatste en grootste (236 x 232) bleek helaas transportschade te hebben opgelopen aan de boven bak. Balen, maar het was niet anders. We hebben hier foto's van gemaakt en gevraagd hoe dit opgelost kon worden. En dan blijkt wat goede service is: eerste excuses voor het feit dat dit zo afgeleverd is (terwijl dit vrijwel zeker door transporteur veroorzaakt is) en direct gehoord dat er een nieuwe besteld wordt. Deze was binnen een week binnen en hangt inmiddels. Super opgelost. Daar kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen

Beenders

Het rolgordijn is een cm te smal geleverd, maar omdat we midden in een verbouwing zaten, heeft hij lang ingepakt gezeten en dachten we dat het te laat was om hier op terug te komen....,

Verpakking plus levertijd.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wat vervelend om te lezen dat het rolgordijn niet goed geleverd is. Helaas kan ik op uw naam geen melding hier van vinden? Uiteraard lossen wij dit graag op. Zou u een foto met meetlint kunnen... Wat vervelend om te lezen dat het rolgordijn niet goed geleverd is. Helaas kan ik op uw naam geen melding hier van vinden? Uiteraard lossen wij dit graag op. Zou u een foto met meetlint kunnen sturen samen met uw ordernummer, dan kunnen wij hier direct werk van maken!

L.Brittijn

Zeer netjes afgehandelt. Pakket op tijd en veilig verpakt verstuurd. Alles klopt en de afwerking met de merk label erop hangen zeer netjes

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw review L.Brittijn, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Het bedrijf heeft een goede service gegeven. Ik ben wel even geschrokken van het vervoer vanuit Schotland naar België en Eindhoven.Ik dacht dat de firma ze zelf zou maken en een milieuvriendelijke... Het bedrijf heeft een goede service gegeven. Ik ben wel even geschrokken van het vervoer vanuit Schotland naar België en Eindhoven.Ik dacht dat de firma ze zelf zou maken en een milieuvriendelijke aankoop te doen.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw feedback. Het klopt dat onze fabriek niet op dezelfde plaats zit als ons kantoor/showroom. Hierdoor kunnen wij wel een scherpere prijs aanbieden voor A merk producten. Het is... Bedankt voor uw feedback. Het klopt dat onze fabriek niet op dezelfde plaats zit als ons kantoor/showroom. Hierdoor kunnen wij wel een scherpere prijs aanbieden voor A merk producten. Het is inderdaad wel zonde dat de zending een omweg heeft gemaakt, deze feedback nemen wij zeker mee. Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie en zou u nog verdere toelichting willen kan u altijd contact met ons opnemen!

Kate

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Coolen

Prima bedrijf, prima workshop en goede prijzen met sterke kwaliteit

Rick

Snelle levering +- 1 week en zeer goed kwaliteit/afwerking houten lamellen en zeer makkelijke montage.

Uw ervaring

Direct reactie na aanschaf met een snelle levering

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review Rick, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!