Jeffrey Masius

Witte houten jaloezieën besteld. Erg makkelijk te installeren. Mooie look en geweldige afwerking.

Uw ervaring

Precies zoals besteld. Perfect.

Sylvia

Goede maten gekregen snelle levering top

Uw ervaring

De raamdecoratie was top alleen de klantenservice was veel minder niet gekregen waar ik om gevraagd had viel zwaar tegen

Johanna G.W. Blankestein

Vanaf moment 1 (telefonisch contact met een van de medewerkers) tot aan het moment van aflevering van de bestelde jaloezieen zijn er enkel positieve opmerkingen te maken!

Danielle van Veghel

Ik heb zwarte houten en aluminium jaloezieën besteld waar ik nog steeds heel erg blij mee ben, vond de levertijd gewoon netjes (ietsjes langer gewacht door de corona, ben heel netjes behandeld, zou... Ik heb zwarte houten en aluminium jaloezieën besteld waar ik nog steeds heel erg blij mee ben, vond de levertijd gewoon netjes (ietsjes langer gewacht door de corona, ben heel netjes behandeld, zou ze zeker nog een keer benaderen in de toekomst en zeker aanbevelen!!

Top ervaring!

Wim

Past perfect, mooie afwerking

super

Shellybellie

Shellybellie

Uw ervaring

Hele fijn bedrijf... Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd over welke jaloezieën te kiezen. Daarna hadden we ze super snel in huis. De jaloezieën waren stevig ingepakt en... Hele fijn bedrijf... Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd over welke jaloezieën te kiezen. Daarna hadden we ze super snel in huis. De jaloezieën waren stevig ingepakt en makkelijk te bevestigen. De kwaliteit zelf van de jaloezieën is ook echt super hoog. We hadden voor de werkkamer 1 besteld en zijn zo tevreden, dat we voor de rest van de woning ook bij ze gaan bestellen. Zeker een aanrader.

Dunclan

Hdun@home.nl

Uw ervaring

Alle correct geleverd en kwaliteit is prima

Pierre

Uitstekend werk geleverd, waarvoor hartelijk dank

Snelle en correcte service

Manon Van den Berg

Ja

Uw ervaring

Duidelijke uitleg op de site betreft opmeten. Door de gebruiksvriendelijke site is bestellen heel makkelijk. Fijn, dat je alles zelf kunt samenstellen en dus kan ontwerpen zoals jij dat wil. En nog... Duidelijke uitleg op de site betreft opmeten. Door de gebruiksvriendelijke site is bestellen heel makkelijk. Fijn, dat je alles zelf kunt samenstellen en dus kan ontwerpen zoals jij dat wil. En nog goedkoop ook. Na bestelling snelle levering en snelle reactie bij vragen. Mooie producten geleverd exact zoals besteld. Kortom zeker een aanrader.

van kasterop

Goede service