Miky.nl

Tot nu toe goed

goed toestel makkelijke bediening

Heel goeie service en verder gewoon goed

tja een samsung s4 dus altijd goed

goed

Glenn van Dulken

Ik heb mijn gsm (Samsung S4 Mini) sinds afgelopen augustus in bezit en is al de derde verlenging van mijn abonnement die ik via GSMTopdeal heb afgesloten en nog nooit teleurgesteld. Ben zeer... Ik heb mijn gsm (Samsung S4 Mini) sinds afgelopen augustus in bezit en is al de derde verlenging van mijn abonnement die ik via GSMTopdeal heb afgesloten en nog nooit teleurgesteld. Ben zeer tevreden over het gemak ,aanbiedingen, service en niet te vergeten de zeer voordelige abonnementen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ben zeer tevreden over mijn Samsung Galaxy S4 Mini Black. Het toestel voldoet aan al mijn wensen wat een GSM voor mij moet doen.

De aanvraag en overzetten is goed verlopen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

geen ervaring met dit bedrijf

Slecht, slecht ,slecht

Reactie Miky.nl:

Geachte Heer/mevrouw,
Geachte Heer/mevrouw,
We vinden het vervelend om van u te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over Miky. Wij zullen hierover nog contact met u opnemen om dit verder met u af te handelen.
met vriendelijke groet,
Miky.nl

van Dooren

Zeer netjes geholpen de afspraken goed na gekomen

Nathalie Langendonk

Zeer tevreden , makkelijk in contact te komen voor eventuele vragen snelle levering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer blij net mijn iPhone 5 C!!!

Keurige afhandeling en levering van toestel. Echter de gegeven informatie over het abonnement was niet duidelijk. Ik kwam er pas later achter dat in mijn abonnement geen sms inbegrepen zit en dat... Keurige afhandeling en levering van toestel. Echter de gegeven informatie over het abonnement was niet duidelijk. Ik kwam er pas later achter dat in mijn abonnement geen sms inbegrepen zit en dat één sms versturen € 0.30 kost. Deze info had veel duidelijker vermeld moeten worden.

LG G2. Prima toestel.

Reactie Miky.nl:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te lezen dat u niet goed bent geïnformeerd over de smsbundel. U kunt via uw My T-Mobile alsnog een smsbundel afsluiten. De overige kortingen op uw abonnement blijven behouden.
Miky

J. Quadtflieg

Goede service, direkt per mail de bevestigingen van orderplaatsen t/m afleveren. Goed en duidelijk weergegeven. Daarna weer de mail of alles goed is afgeleverd. TOP!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn zoontje van 12 jaar heeft de GSM gekregen omdat hij naar het voortgezet onderwijs gaat.
Hij is er heel erg tevreden over en gaat er ook gelukkig zuinig mee om.
Al met al een...
Hij is er heel erg tevreden over en gaat er ook gelukkig zuinig mee om.
Al met al een tevreden klant!