Miky.nl

A NC Kakkenberg

Vlotte en correcte behandeling door de medewerkers

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ben nog steeds bezig om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

G.steverink

Mijn ervaring is goed ben zeer tevreden hoe alles is verlopen is zeer goede afhandeling.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het toestel werkt goed enige nadeel is dat de batterij vrij snel leeg is ook als ik het toestel niet in gebruik hebt.

Fijn goed kunnen uit zoeken /vergelijken keurig op tijd bezorgt vriendlijke mensen

Tips en verbeterpunten voor Miky

Vind hem niet zo fijn als ik gebeld heb moet ik steeds code intoetsen om hem uit te zetten al meeterug geweest naar t mobile winkel is hij geresset helpt dus niet. Verder oke.

Sjef Post

Uitstekend

Tips en verbeterpunten voor Miky

Alles is verlopen zoals was afgesproken. Géén onverwachte verrassingen of tegenvallers.
Zou de volgende keer weer met deze club in zee gaan.

Alles perfect geregeld.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goede informatie vooraf, perfecte bezorging, ik ben helemaal tevreden.

Positief, levering zonder problemen van de telefoon met gratis tablet.

Nakomen wat het beloofd

wim

Snel,betrouwbaar.
Ze doen wat ze beloven.

Ok

prima

Al voor de derde maal een telefoon van gsmtopdeal. Nooit problemen

Vlekkeloze bezorging, zorgvuldige communicatie

J. WILSOE

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MILKY, HET WAS DIT JAAR DE DERDE KEER DAT IK ZO MIJN GSM EN ABONNEMENT HEB BESTELD EN TEVENS OOK VOOR MIJN ZOON (ZES JAAR) . IK BEN ZO TEVREDEN DAT IK MIJN ZUS EN ZWAGER... IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MILKY, HET WAS DIT JAAR DE DERDE KEER DAT IK ZO MIJN GSM EN ABONNEMENT HEB BESTELD EN TEVENS OOK VOOR MIJN ZOON (ZES JAAR) . IK BEN ZO TEVREDEN DAT IK MIJN ZUS EN ZWAGER MILKY HEB AANBEVOLEN EN DIE HEBBEN NU OOK ALLEBEI HUN TELEFOONS EN ABONNEMENT MET VOLLE TEVREDENHEID BIJ MILKY (4 JAAR)

Tips en verbeterpunten voor Miky

WAT ZE ZEGGEN DAT JE KRIJGT DAT KRIJG JE ENSNEL!!!!