Miky.nl

bettie uil

Bestelling verliep goed, de bestelde gsm werd snel en correct af geleverd,

Tips en verbeterpunten voor Miky

ben heel blij met mijn nieuwe gsm

CJG Verlouw

Goed en alles snel bezorgd .

Geleverd wanneer ik wilde

Ralf Hofma

Uitstekende service, nog nooit problemen met gsmtopdeal gehad.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Doet het goed, geen problemen.

Peter

Nakomen wat ze beloven, dat is GSM Topdeal.nl en dat tegen de scherpste prijs van Nederland.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima toestel, ben er erg blij mee.

Alles prima geregeld

prima

Snel, duidelijk en betrouwbaar

prima, volledig tevreden

Lambert

Betrouwbaar, goede deals, en snelle afhandeling.

Tips en verbeterpunten voor Miky

S4 is een goed toestel met vele mogelijkheden.

G.H.F. Govers

Al meerdere malen een bestelling gedaan. Steeds weer verbaasd over de snelle levering. GSMTopdeal heb ik meerdere malen bij bekenden aanbevolen, en hebben daar dan ook daadwerkelijk gebruik van... Al meerdere malen een bestelling gedaan. Steeds weer verbaasd over de snelle levering. GSMTopdeal heb ik meerdere malen bij bekenden aanbevolen, en hebben daar dan ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ben zeer tevreden over het toestel, en het geboden pakket.

Marianne

Ik ben zeer tevreden. De website is duidelijk en informatief. Als je belt met een vraag krijg je een duidelijk antwoord.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb hier voor de derde keer een abonnement afgesloten en ben elke keer erg tevreden geweest. Telefonisch wordt je snel en netjes te woord gestaan, de website is duidelijk. Je wordt op de hoogte... Ik heb hier voor de derde keer een abonnement afgesloten en ben elke keer erg tevreden geweest. Telefonisch wordt je snel en netjes te woord gestaan, de website is duidelijk. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Snelle levering.