Miky.nl

J.P.M. van Stiphout

mijn man heeft het toestel nu 4 maanden, het glas is spontaan vorige week kapot gesprongen. In eerste in stantie goed, maar als er problemen met het toestel is dan is het echt slecht.
ik bel de klantenservise doe mijn verhaal en krijg te horen, dat de kosten voor ons zijn, en die bedragen 200 tot 250 euro terwijl we er niets aan konden, het toestel is niet gevallen.
ik heb radar gemailt, want dit is geensevise.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat het toestel al defect is, omdat u aangeeft dat u het toestel niet heeft laten vallen hebben wij dit voor u uitgezet bij T-Mobile. Zij gaan contact met u opnemen omtrent een eventuele reparatieprocedure.

anjo coervers

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Positief, snelle levering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Eerste toestel niet in orde (batterij héél snel leeg). Nieuw toestel gekregen waar ik op zich tevreden over ben, alleen het instellingen menu is erg onoverzichtelijk.

mireille

Bestelling gedaan werd snel verwerkt en bezorgt

prima telefoon

Marcel

Goedkoop abonnement echter verleend geen service. Verwijst je dan naar klantenservice T-Mobile

Tips en verbeterpunten voor Miky

Deze keer werkt toestel wel naar behoren.

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor uw reactie. Wij werken inderdaad met het systeem dat zodra het toestel is afgeleverd u wordt doorverwezen naar de klantenservice van T-Mobile. Dat komt omdat u na het bestellen daar klant bent geworden, via Miky.

muammer

goed

Harry van Beek

Het is voor mij de derde keer dat ik een contract via Micky heb afgesloten.
De reden hiervan is dat na vergelijking iedere keer de beste deal voor mij had.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben uitermate tevreden over mijn nieuwe toestel.

Heeft transactie keurig verzorgd van begin tot eind. Het betreft een verlenging van mobiel abonnement met nieuw toestel.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Heb t-mobile winkel moeten raadplegen voor overzetten gegevens naar nieuw toestel, na enige gewenning bevalt het toestel prima.

Erg snel, komen hun afspraken na!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Abonnement van t-mobile verlengt, inclusief nieuwe telefoon. Super deal, erg goedkoop!