Miky.nl

u.ramdin

Netjes geholpen en op tijd geleverd

tevreden

Goede ervaringen met Miky.nl.
Alles was goed geregeld.

Alles goed geregeld.

A.Zee

Alles naar wens verlopen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het toestel is heel fijn in gebruik

J. van Beest

Helemaal top en alles goed op elkaar afgestemd.

super apparaat

Zeer tevreden over de verwerking

tevreden over de Samsung S4

nadieh

Positief. komen afspraken na. duidelijk

top

Yassine

Perfect

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe mobiel (Sony Xperia z) werkt prima, ik kan niet meer zonder mijn mobiel.

Wendy Willems-Wijnen

Ik heb goede ervaringen. Dit was al de tweede keer dat ik een gsm met abonnement via GSM Topdeal afsloot. De informatie is duidelijk en compleet, en de contacten zijn goed.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een samsung galaxy S4 mini ontvangen. Ik vind het een prima toestel. Wel iets aan de trage kant af en toe, maar dat is dan in vergelijking met een iPhone 5 die ik zakelijk gebruik en ik... Ik heb een samsung galaxy S4 mini ontvangen. Ik vind het een prima toestel. Wel iets aan de trage kant af en toe, maar dat is dan in vergelijking met een iPhone 5 die ik zakelijk gebruik en ik begrijp dat de beide gsm's qua capaciteiten niet te vergelijken zijn.

corrie simonis

Zeer goed

Reactie Miky.nl:

Goedemorgen,
Bedankt vouw uw positieve reactie. We zijn alleen wel benieuwd waarom u ons bedrijf niet aanbeveelt. Wij zijn bereikbaar via info@gsmtopdeal.nl of 070 - 7101101.
Met...
Goedemorgen,