Miky.nl

Supergoed, supersnel, alles naar wens verlopen. Topdeal! Aanrader!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Samsung galaxy S 4 mini, topstoestel! Alles gaat snel, makkelijk hanteerbaar, prima in te stellen!
Mooie foto's, strak en prima kleuring. Ook filmen gaat goed. Goed geluid, dus voor muziek heel fijn. Daar waar 4 G al aanwezig is springt toestel automatisch over op 4 G. Hier(Limburg) nog niet overal. Batterij na een dag volledig leeg, maarja dat is intensief gebruik. Enige minpuntje, veel apps geiinstaleerd, die je bijna niet gebruikt.

Al tweede keer via GSMtopdeal een telefoon + abo besteld, ook nu weer prima en gemakkelijk

Tips en verbeterpunten voor Miky

erg snelle en nette levering met tijdsmelding voor aflevering

W. F. Chan

Ik heb nu m'en 3e telefoon naar alle tevredenheid bij jullie besteld.

Perfect

Serge Ruijs

Ik ervaar Miky als zeer betrouwbaar en snel in hun afhandeling.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Duidelijke site, met goede aanbiedingen. Snelle levering van toestel.

Werkelijk niets op aan te merken.

Tips en verbeterpunten voor Miky

fijn toestel. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Priam, goede snelle service en geen problemen gehad. Duideijke heldere communicatie via mail en springen in op wensen van de klant

Top toestel!!

Elma Mulder

De aanmelding en verder behandeling van de aanvraag is keurig verlopen, met duidelijke en volledige emails met informatie over de voortgang van de aanvraag.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe toestel werkt prima en ik ben er tevreden over.

m luijendijk

Tips en verbeterpunten voor Miky

mooie snelle telefoon,( p6)

Jojanneke

Ik ben helemaal tevreden. Snelle levering en alles is heel duidelijk geregeld. Top!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ben heel blij met mijn phone. werkt goed, had alleen ff gedoe met de standaard instellingen. maar heeft t-mobile mee geholpen.