Miky.nl

Juiste informatie en contract klopte.

Tips en verbeterpunten voor Miky

GSMTopdeal geeft duidelijke informatie en heeft een snelle service. Ook als ik vragen had met betrekking tot producten of mijn bestelling werd ik makkelijk en snel geholpen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe gsm, hij werkt goed en snel.

Mariska

Wat een waardeloze service, telefoon besteld met een abonnement (verlenging) door Miky geaccepteerd. Konden ze de telefoon niet meer leveren, stuurde mijn een mail dat ik had geannuleerd en dat ze... Wat een waardeloze service, telefoon besteld met een abonnement (verlenging) door Miky geaccepteerd. Konden ze de telefoon niet meer leveren, stuurde mijn een mail dat ik had geannuleerd en dat ze dat jammer vinden. Ik naar Miky gebeld kreeg ik te horen dat de telefoon niet meer te krijgen is bij t-mobile, dit is toch niet mijn probleem, als ik akkoord ga zit ik er ook aan vast. Zeggen ze ja sorry is niet anders en ze konden mij ook geen andere aanbieding doen. Daar na nog wat heen en weer gemaild ik zou terug worden gebeld al een ruim een week geleden maar tot nu toe nog niks gehoord. Van mij krijgen ze 0 sterren. Ga mijn rechtsbijstand maar eens bellen want dit is geen manier van doen!!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Deze heb ik dus niet gekregen!

Reactie Miky.nl:

Goedemiddag mevrouw van den Bosch,
Goedemiddag mevrouw van den Bosch,
Wij vinden het zeer spijtig te horen dat u niet tevreden bent over onze serivce. Helaas hanteren wij een systeem van op is op en kan het voorkomen dat een aanbieding zo populair is dat deze snel raakt uitverkocht. Wij proberen de klant altijd een passende oplossing te bieden. Helaas is het wel zo dat het voor Miky niet mogelijk was een vergelijkend toestel aan te bieden van het merk Sony. Wij begrijpen als u niet wilt over stappen op een ander merk uit ons assortiment. Onze excuses voor dit ongemak. Indien u nog vragen heeft dan zijn wij telefonisch te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:30 op het nummer 070 - 7 101 101.
Miky

m hartman-stam

prima toestel

Eigenlijk is dit geen bedrijf. Het is een tussenhandel waarbij geen toegevoegde waarde geleverd wordt. Zodra er iets is moet je het alsnog zelf regelen en verwijst dit "bedrijf" je gelijk naar de... Eigenlijk is dit geen bedrijf. Het is een tussenhandel waarbij geen toegevoegde waarde geleverd wordt. Zodra er iets is moet je het alsnog zelf regelen en verwijst dit "bedrijf" je gelijk naar de echte leverancier. Je kan dus beter rechtstreks zaken doen met de echte leverancier en deze nutteloze schakel overslaan.

Reactie Miky.nl:

Geachte heer van Ee,
Geachte heer van Ee,
Vervelend om te horen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij betreuren de ontstane situatie ten zeerste. Graag willen wij hieronder in het kort de situatie voor u verduidelijken.
Wij stellen unieke deals samen in samenwerking met onze partner T-Mobile. Deze aanbiedingen vindt u dus alleen op de website van Miky. Hoewel u het abonnement bij Miky afsluit bent u gewoon klant van T-Mobile. Hierdoor profiteert u van zowel een unieke aanbieding, als van de service en garantie van T-Mobile.
Wij vertrouwen erop u meer duidelijkheid te hebben gegeven over onze werkwijze.
Miky klantenservice

Slordig en geven de klant de schuld. Vervolgens sturen ze de klant door naar de provider en moet de klant het zelf maar uitzoeken.

a.dankers

Goede service

accu snel leeg

A. Bouma

Tips en verbeterpunten voor Miky

fijn toestel, een nadeel in buitenomgeving scherm zeer slecht zichtbaar.

H.K. Hannes

T-Mobiel bereknet hoogere Kosten.

Toestel is prima