Miky.nl

moniek

Ik heb vorig jaar een telefoon met abbo bij jullie gekocht.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe telefoon was zoals hij hoorde. Gloednieuw en niks mis mee. Tot de dag van vandaag doet hij wat hij moet doen.

W M C Daams-Peters

Mijn ervaring met GSM topdeal/Miky is heel positief. Een snelle manier van bestellen en keurig volgens afspraak geregeld.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De ervaring met het toestel is iets minder positief. Het toestel is al 2x teruggestuurd voor reparatie en werkt nog steeds niet goed, met name het internet

Goede ervaring. Doen wat ze zeggen

prima

Prima service en overgang

prima toestel

GSM telefonisch besteld. Snel en vriendelijk geholpen en vragen vakkundig beantwoord. Toestel is volgens afspraak geleverd.

Tips en verbeterpunten voor Miky

LG Optimus G bevalt zeer goed. Toestel is snel, werkt zonder haperingen en de accu gaat 4 dagen mee. Is weer een verbetering ten opzichte van de LG Optimus 4x HD en de LG Optimus Black die ik... LG Optimus G bevalt zeer goed. Toestel is snel, werkt zonder haperingen en de accu gaat 4 dagen mee. Is weer een verbetering ten opzichte van de LG Optimus 4x HD en de LG Optimus Black die ik hiervoor had. Overigens is mijn vrouw nu zeer content met mijn Optimus 4X HD.

Marja Koole

Prima afhandeling van nieuw abbonement

Tips en verbeterpunten voor Miky

LG is prima toestel, mijn eerste android, maar gebruikers vriendelijk. Alleen batterij erg snel leeg.

Zeeeer tevreden, volgend toestel weer via gsm topdeals!

prima toestel

jan berenman

Snelle en goede afhandeling van de bestellingen

Tips en verbeterpunten voor Miky

mijn Samsung S4mini is een fijn toestel, alleen bij het laden soms problemen. moet nog kijken wat het precies is, de adapter of de ingang van de telefoon.

Mireille hoogendoorn

Top top top, alles was super geregeld!!!

Dik tevreden

bonnie kuif

Vervelend, zijkerd van een bezorger. had me rijbewijs klaar al mijn pasjes ID nee ik was getrouwd dus moest ie me trouwboekje hebben maar was niet thuis. Geeft die enkel drie mensen gebeld voor hij... Vervelend, zijkerd van een bezorger. had me rijbewijs klaar al mijn pasjes ID nee ik was getrouwd dus moest ie me trouwboekje hebben maar was niet thuis. Geeft die enkel drie mensen gebeld voor hij hem dorst af te geven. ging me tijd! Hij zei ook nog dat hij me niet kon vertrouwen nou bedankt!!!! Ben echt boos over de gang van zaken!

super

Reactie Miky.nl:

We vinden het vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad met de levering. We zullen hierover nog contact met u opnemen.