Miky.nl

R. de Geus

Alles heel goed geregeld. Per email en telefonisch ook goed te bereiken. Je bent echt minder kwijt dan dat je rechtstreeks bij tmobile bestelt. Is zeker om te onthouden en aan te raden aan andere... Alles heel goed geregeld. Per email en telefonisch ook goed te bereiken. Je bent echt minder kwijt dan dat je rechtstreeks bij tmobile bestelt. Is zeker om te onthouden en aan te raden aan andere mensen

Mooi toestel/goede camera ,

Tips en verbeterpunten voor Miky

Abonnement erg duur. en krijg er minder voor dan het vorige abonnement.

i.sipos

Alles volgens wens verlopen,afleveradres was geen probleem

huawei toestel p6, super apperaat

h.a.donker

Aflevering perfect geregeld op tijd oals belooft

sony xperia perfect toestel

M. Bekers

Dit is de 2de keer, dat ik een gsm met abonnement afsluit bij Mijky.nl. Beide keren is alles perfect gelopen . Snelle afwikkeling en efficiënt. Ook bij vragen, die ik in t begin wel had, kreeg ik... Dit is de 2de keer, dat ik een gsm met abonnement afsluit bij Mijky.nl. Beide keren is alles perfect gelopen . Snelle afwikkeling en efficiënt. Ook bij vragen, die ik in t begin wel had, kreeg ik duidelijke antwoorden en werd ik goed en vriendelijk geholpen.
Niets dan lof.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben blij met mijn nieuwe gsm. De iphone 5c. Wel jammer, dat het abonnement 2 dagen, nadat ik het afgesloten had, 2 € goedkoper werd. Maar de gsm werkt goed, geen problemen ondervonden.

Perfect geregeld snel foutloos geen klage

Super

burggraeve

Goed geregeld en duidelijke uitleg

Top smartphone

van schie

Tips en verbeterpunten voor Miky

prima mobiel ben er erg blij mee