Miky.nl

Bertus ten Barke

Snel, duidelijk en goede service

Tips en verbeterpunten voor Miky

voldoet goed, alleen geheugen is aan de krappe kant

Snel en keurig geholpen

Fijn toestel.

goed

Kirsten Voorberg

Ik heb tweemaal mijn abonnement afgesloten bij dit bedrijf. Beide keren ben ik goed geholpen. Ook aan de telefoon korte wachttijd en snelle service. De telefoon werd snel geleverd. Ik ben er erg... Ik heb tweemaal mijn abonnement afgesloten bij dit bedrijf. Beide keren ben ik goed geholpen. Ook aan de telefoon korte wachttijd en snelle service. De telefoon werd snel geleverd. Ik ben er erg tevreden mee.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het is even wennen om alle functies te leren kennen. Ik heb de telefoon al een paar maanden, maar mis toch wel een handleiding daarbij. Verder voldoet de telefoon aan de verwachting.

Prima ervaring, snel en accuraat

d seroo

goed

j poolman

Ik ben heel goed geholpen en service is ook erg goed. veel keus en goede aanbiedingen.

goede mobiel. werkt goed

j.de Korte

Prima service en uitleg

Tips en verbeterpunten voor Miky

Doet het prima, mooi en duidelijk

Tim

Snel en helder in levering en service

Helemaal top!

D. Boterman

Op zich is de overgang prima verlopen. Ook het toestel is op het afgesproken tijdstip geleverd. Vreemd is dat nergens de datum van verlenging wordt vermeld. Ik neem aan dat dat 24 mei a.s. zal... Op zich is de overgang prima verlopen. Ook het toestel is op het afgesproken tijdstip geleverd. Vreemd is dat nergens de datum van verlenging wordt vermeld. Ik neem aan dat dat 24 mei a.s. zal zijn, de datum waarop het oude contract afloopt.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De Samsung S-4 mini is een prima toestel, veel sneller dan mijn oude en met meer geheugen. En ook geschikt voor 4G. T-mobile moet wel opschieten met de aanleg hiervan; in Roosendaal nog niet... De Samsung S-4 mini is een prima toestel, veel sneller dan mijn oude en met meer geheugen. En ook geschikt voor 4G. T-mobile moet wel opschieten met de aanleg hiervan; in Roosendaal nog niet beschikbaar.