Miky.nl

J. vd Brink

Gezocht naar een goed abonnement met een niet al te dure smartphone. De bekende providers zijn daar erg duur mee. Via een kennis op Miky uitgekomen. Overzichtelijke website, snelle levering,... Gezocht naar een goed abonnement met een niet al te dure smartphone. De bekende providers zijn daar erg duur mee. Via een kennis op Miky uitgekomen. Overzichtelijke website, snelle levering, heldere voorwaarden en prijzen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Precies wat ik nodig had en er van verwachten mocht.

Prima!

LG e975 prima toestel!

A. X. T.

Snelle levering, goede updates, maar belangrijkste nog: attente medewerker.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben erg blij met nieuwe iPhone 5c. Het toestel is bovenverwachting. Ik had recensies gelezen waarin het toestel slecht beoordeeld werd, maar het design en de kleur (+ motto: maak het bont)... Ik ben erg blij met nieuwe iPhone 5c. Het toestel is bovenverwachting. Ik had recensies gelezen waarin het toestel slecht beoordeeld werd, maar het design en de kleur (+ motto: maak het bont) spraken me aan. Vandaar dat ik toch voor ging.

Lia Terlouw

Jan Doorten

Prima, alles is zonder problemen verlopen. Tussentijdse info uitstekend

Geen problemen ondervonden

Poos a

Alles goed verlopen geen problemen gehad

Goede aanbiedingen blijven houden

Vera Derksen

Heel erg handig dat het helemaal via internet geregeld kan worden en dat het ook nog eens erg goed werkt. Ging erg snel en het is erg fijn dat je kan kiezen wanneer het bezorgd wordt.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Erg fijn toestel. Wilde eerst echt gewoon weer een samsung maar mijn man heeftme overtuigd om een sony te nemen en dat was een erg verstandige keuze. Top toestel. Erg fijn!!

Net als mijn eerdere ervaringen met GSMTopdeal. nl ben ik ook nu weer zeer tevreden.

Helemaal top!

Anne Slok

Prima. Afspraken worden keurig nageleefd.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Precies wat ik er van verwachtte

E. Rietman

Goede prijzen, snelle levering. Heb verder nooit iemand gesproken.

iPhone 4s, geen klagen, doet het goed