Miky.nl

De internetpagina is overzichtelijk en het aanbod is ruim. Bestellen ging erg gemakkelijk en ik werd daarna heel goed op de hoogte gehouden van de verdere procedure. Ik ben heel erg tevreden over... De internetpagina is overzichtelijk en het aanbod is ruim. Bestellen ging erg gemakkelijk en ik werd daarna heel goed op de hoogte gehouden van de verdere procedure. Ik ben heel erg tevreden over het bestellen van mijn telefoon en de verdere aflevering. Ik heb het gevoel dat alle belangrijke informatie duidelijk weergegeven werd tijdens het bestellen en dat er niet overal kleine lettertjes verstopt waren.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben erg tevreden over mijn GSM (samsung galaxy S3). Hij is in goede staat bij mij aangekomen en functioneert zeker naar behoren.

Uitstekend, ook bij vragen goede service

Tips en verbeterpunten voor Miky

prima gsm, ik ben er blij mee.

Wim te Riet

Alles dik in orde. Afspraken worden nagekomen.

Heel tevreden met m'n iPhone 4S

rm Zegers

goed

Jelmer F

Alles verliep soepel, telefoon werd snel geleverd en voldeed aan de eisen die op de site stonden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer goed mobiel, alles gaat naar verwachting. Aan te raden voor iedereen. Geen problemen mee gehad.

E. van den Brink

Mijn ervaring is zeer positief, heb tot twee maal telefonisch contact gehad met klantenservice, medewerkers zijn zeer bedreven en ervaringskundig. Ook al is datgene wat jij wilt horen dat zij... Mijn ervaring is zeer positief, heb tot twee maal telefonisch contact gehad met klantenservice, medewerkers zijn zeer bedreven en ervaringskundig. Ook al is datgene wat jij wilt horen dat zij regelen niet altijd het goede, zij weten je wel gerust te stellen en stellen alles in het werk om het toch binnen een snelle termijn te regelen

Tips en verbeterpunten voor Miky

Erg lekker toestel, snel, gebruikersvriendelijk

H.L. Rijzinga

Zeer plezierig, reeds 3x een telefoon met abbonement besteld, goede service, nette aflevering en zeer goede communicatie

sony experia, perfecte telefoon

Bakkerij Louis

Tips en verbeterpunten voor Miky

wennen... mis wel uitgebreide toelichting en specificatie over toepassing van het toestel.

c. kimenai

Een fijn telefoon