Miky.nl

linda

Prima deals en ze doen wat ze beloven

Tips en verbeterpunten voor Miky

de Xperia XP die ik had besteld beviel me niet goed en ik mocht hem zonder problemen omruilen, erg goede service.

Gerrieke Nagel

Fijne website, en goede en snelle service

heerlijk toestel

A Reijm

Heb heel goede ervaring met gsmtopdeal.
de levering is echt heel netjes en correct.
bestelling is helemaal te volgen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

prima telefoon die doet wat hij moet doen

Alex Retz

Alles goed geregeld alleen wilden we wat meer mb maar het gaat maar tot 750 mb

Tips en verbeterpunten voor Miky

De samsung gsm bevalt goed

F.G.Jeukens

Goed advies, en goed vervolg traject.
Is niet mijn eerste ervaring met gsm top deal.
Aanrader!

Tevreden en betaalbaar!

D. Bootsman

Ik heb een 2 jaarabonnement incl. verkrijging van een iphone 4S met nummerbehoud.
Het nummerbehoud is wel door u contractueel vastgelegd maar niet gecommuniceerd met T-Mobile. Het contract is gedateerd per 3 januari 2014. En 2 maanden later op 10 maart 2014 kon ik pas bellen. Na een melding van mij aan T-Mobile rond 8 februari heb ik van T-Mobile vernomen dat u nalatig bent geweest om mijn behoud van telefoonnummer adequaat met hen te communiceren. Dit was dus een grote tegenvaller voor mij.

De iphone werkt goed.

Reactie Miky.nl:

Geachte heer Bootsman,
We vinden het vervelend om van u te vernemen dat het nummerbehoud niet correct is afgehandeld. We gaan hierover telefonisch contact met u opnemen om de zaak op te lossen....
Geachte heer Bootsman,
Met vriendelijke groet.
Miky

Ton Hanstede

Goede aanbieding, vond het een beetje onduidelijk met het nummer behoud. Je krijgt een simkaart thuis gestuurd die je helemaal niet nodig hebt en dat brengt verwarring

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mooi toestel waar alles op en aan zit

Zeer tevreden. Geleverd volgens afspraak. Prima. Legitimatie laten zien.

Zeer prettig.

Peter van Leerdam

Zeer goed.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer tevreden, ik heb jullie al bij verschillende mensen aanbevolen.

Simon Janssen

Zeer goed, nette behandeling

Tips en verbeterpunten voor Miky

Is al in reparatie geweest, niet zo blij mee