Miky.nl

P.N Spek

Mijn ervaring met dit bedrijf heb ik ervaren als goed

Tips en verbeterpunten voor Miky

mijn gsm bevalt mij prima

Nummerbehoud ondanks melding in aanvraag niet aan oude provider doorgegeven. Verder tevreden over wijze levering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

was al met bestelde GSM bekend. Prima toestel met veel mogelijkheden.

Marcel

Mijn ervaring met jullie bedrijf was weer als vanouds, prima afspraak en goede levering op tijd.
De wijze van aflevering door de koerier was ook perfect!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het toestel is er een van samsung en bevalt prima!

M. Dijkgraaf

Goede klanten service, ondersteuning bij telefonische vragen. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren, is de info die ik steeds kreeg rond de te verwachten levering van mijjn toestel. Kortom: erg... Goede klanten service, ondersteuning bij telefonische vragen. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren, is de info die ik steeds kreeg rond de te verwachten levering van mijjn toestel. Kortom: erg tevreden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Van Samsung Galaxy II naar de Galaxy III naar tevredenheid gegaan. Alles is wat mooier en stijlvoller, helaas is Samsung wat terughoudender met de mogelijkheid van andere beltonen. Voor de rest vind... Van Samsung Galaxy II naar de Galaxy III naar tevredenheid gegaan. Alles is wat mooier en stijlvoller, helaas is Samsung wat terughoudender met de mogelijkheid van andere beltonen. Voor de rest vind ik het een fijn toestel dat prettig in de hand ligt en een goed geluid produceert. De optie om geluidsterkte voor "in de tas" extra hard te kunnen zetten, is voor mijn perfect!

W de Boon

Zeer tevreden

zeer tevreden

Djon van wijk

Geen ervaring mee.

Prima werkt naar toebehoren

John

Eenvoudig te bestelle en, voorzien van goede informatie omtrent levering.

Doet wat het moet doen.

A. Spierings

Mijn ervaring met het bedrijf is een zeer prettige. Alles was zeer duidelijk van bestelling tot levering. De ontvangen mails waren in duidelijke taal en er kon geen misverstand ontstaan.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De Samsung Calaxy SIII is een zeer gebruikers vriendelijk toestel, niets dan lof.

r.verheijen

Goede service

Tips en verbeterpunten voor Miky

goed toestel makkelijk in gebruik

schuuring

Zeer tevreden