Miky.nl

TOP

Helemaal tevreden

arjen heeregrave

Goed bedrijf met nette service

Het toestel werkt perfect

A.v.Beers

De beloofde aflever datum was goed de bezorger was vriendelijk en deedt zijn werk zoals het hoorde .

Tips en verbeterpunten voor Miky

dit toestel van LG biet meer dan ik verwachte alleen hij is een beetje groot uitgevallen
maar verder ben ik er goed over tevreden.!!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Jammer dat de apps niet op de sd card kunnen worden gezet

h.j.m hilgers

Is best wel goed je wordt op al je vragen beantwoord.

Tips en verbeterpunten voor Miky

deze werkt fantastisch ben ik best tevreden mee

Prima! Goede service en duidelijke site. Geen opmerkingen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

(Iphone 4) Supertoestel en ontzettend gemakkelijk in gebruik.

yvonne van Spaandonk

Prima service, snelle goede levering

Tips en verbeterpunten voor Miky

mooi toestel, goed en sterk

Over het algemeen goed, er was echter bij de bestelling wat onduidelijkheid. Tijdens het invoeren van een bestelling op de site werd bij stap 2 al aangegeven dat de bestelling was afgerond. Stap 3... Over het algemeen goed, er was echter bij de bestelling wat onduidelijkheid. Tijdens het invoeren van een bestelling op de site werd bij stap 2 al aangegeven dat de bestelling was afgerond. Stap 3 betreft het nummerbehoud, dus de vraag was of het nummer wel behouden zou blijven. Daarnaast was het niet helemaal duidelijk welke persoonsgegevens ingevoerd moesten worden. Mijn vorige abonnement stond op iemand anders zijn naam, en vanwege verlenging bij T-Mobile was het niet helemaal duidelijk of dezelfde persoonsgegevens moesten worden ingevoerd als voor de verlenging of dat ik ook mijn eigen gegevens kon invoeren. Na een telefoontje met de klantenservice was alles duidelijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Super toestel! Tot nu toe nog geen klachten.

Prettig en duidelijk

Jan van den Berge

Goede ervaring. Vriendelijk te woord gestaan. Zowel contract als toestel binnen gestelde termijn ontvangen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn eerste I-Phone 4S. Tot op heden zeer tevreden. Zal nog veel moeten leren(ervaren) van de mogelijkheden die er op zitten.