Miky.nl

i vd ende

Ik ben erg tevreden over de contacten en de snelheid van mijn overstap,alles ging vlekkeloos ,ben echt heel tevreden en zal jullie zeker aanbevelen ,alle vragen werden goed en vriendelijk beantwoord... Ik ben erg tevreden over de contacten en de snelheid van mijn overstap,alles ging vlekkeloos ,ben echt heel tevreden en zal jullie zeker aanbevelen ,alle vragen werden goed en vriendelijk beantwoord ,totaal geen negatiefe opmerkingen !

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een sony en het toestel voldoet aan alles wat ik hoopte

A.J. ten Brink

De telefoonkeuze en alle kosten zijn zeer duidelijk aangegeven en een snelle service tot leveren is ook erg fijn.
Een fijne goedkope manier voor een telefoonabonnement

Tips en verbeterpunten voor Miky

Dit is nu mijn 2e Huawei toestel en tot nu toe bevalt het toestel wel goed, paar min puntjes zijn er wel, batterij gaat gauw leeg en het toestel word soms warm.
Maar dit zijn klachten die...
Maar dit zijn klachten die inmiddels al bekend zijn bij de P6

C. Voskuilen

In Juli 2013 na upgrade problemen gekregen met LG P970. Aan het lijntje gehouden dat er een nieuwe update zou komen. In Dec. kwam deze en het functioneren werd steeds slechter. Accu standby prima,... In Juli 2013 na upgrade problemen gekregen met LG P970. Aan het lijntje gehouden dat er een nieuwe update zou komen. In Dec. kwam deze en het functioneren werd steeds slechter. Accu standby prima, maar bij gebruik ineens van 84 % naar leeg. In Januari 2014 contact gehad en doorgestuurd naar T-Mobile. T-Mobile stuurde me terug naar jullie. Dit probleem loopt nog steeds, toch bij T-Mobile en LG.

Tips en verbeterpunten voor Miky

1 e GSM na 1 1/2 jaar drama.
Sony Xperia SP na update 2 weken geleden veel langzamer en elke keer melding dat whats app, of andere app niet reageert.

Reactie Miky.nl:

Geachte mevrouw Voskuilen,
Geachte mevrouw Voskuilen,
Vervelend om te horen dat uw toestel niet naar behoren werkt. Helaas moet u dit probleem inderdaad met T-Mobile oppakken. Wij proberen te service te optimaliseren door zelft contact op te nemen met T-Mobile indien klanten verkeerd worden doorverwezen.
Miky

Bezorching netjes en op tijd

Top

Muiser

Had een vraag kreeg snel en duidelijk antwoord . snelle levering en erg vriendelijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Handig in gebruik overzichtelijk en het ziet er goed uit.

Goede en nette afhandeling.

mooie telefoon

Rob Meijer

Met gsmtopdeal heb ik al enkele jaren ervaring en vind het een prettig bedrijf.
Dit is ook de reden dat ik een terug kerende klant ben.
Scherpe aanbiedingen en wat vooral belangrijk is,...
Met gsmtopdeal heb ik al enkele jaren ervaring en vind het een prettig bedrijf.
Dit is ook de reden dat ik een terug kerende klant ben.
Scherpe aanbiedingen en wat vooral belangrijk is, bereikbaar! Bellen en je hebt een echt mens aan de lijn.
Levering volgens afspraak, ook niet onbelangrijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Fijne telefoon, jammer dat het geheugen snel vol zit met info. Kan nu al niet meer een nieuwe software update doen ivm geheugen tekort.

Peter van Nijnatten

prima