Miky.nl

Super goede site met vlotte levering

fijn toestel

goed

marian

Goede ervaring

mooi toestel Werkt prima

Duidelijke info aan de telefoon. Heldere voorwaarden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn eerste smart phone, bdiening moet erg wennen, het swipen moet wennen en tyoen is niet foutloos eerst, nu een week of 5 later ben ik er al enigszins aan gewend.

Goede en betrouwbare levering

Tips en verbeterpunten voor Miky

Iphone valt vaak uit en dan moet ik steeds resetten

J.Hermans-Haze

Goede service.

Zeer goede GSM.

Lesley

De website werkt regelmatig niet naar behoren. De ervaringen met het telefonisch contact waren redelijk bedroevend. Echter als de bestelling eenmaal geplaatst is, gaat het vlotjes. Ook zijn de... De website werkt regelmatig niet naar behoren. De ervaringen met het telefonisch contact waren redelijk bedroevend. Echter als de bestelling eenmaal geplaatst is, gaat het vlotjes. Ook zijn de prijzen erg aantrekkelijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima toestel. Van Iphone overgegaan naar Samsung en dat is uiteraard erg wennen.

Onvolledige voorlichting. Slechte nazorg.

OK

Ted Winkels

GSMTopdeal is het enige bedrijf wat waarmaakt wat het belooft: namelijk een TOPDEAL !!!
En die topdeal is ook nog eens voor een hele goede (LAGE) prijs !!!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn gsm is de LG OPTIMUS G: Door de Consumentenbond getest als BESTE KOOP. Ideaal toestel met G4, prima geluid en waanzinnige camera. En ook nog eens met T-Mobile abonnement dat stukken voordeliger... Mijn gsm is de LG OPTIMUS G: Door de Consumentenbond getest als BESTE KOOP. Ideaal toestel met G4, prima geluid en waanzinnige camera. En ook nog eens met T-Mobile abonnement dat stukken voordeliger is dan bij de T-Mobile shop.

M. Soylu

Ik ben tevreden over de dienstgeving en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Tevreden en naar verwachting.