Miky.nl

Ervaring met Miky is goed, heb al meerdere keren een abonnement verlengd via Miky. Elke keer verliep de bestelling en levering zeer goed.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn laatste GSM die ik heb besteld bij Miky is een Huawei P8 Lite. Achteraf gezien een zeer slechte keus. Ik heb nog nooit zo'n slechte smartphone gehad. Het was het op alle fronten "net niet".... Mijn laatste GSM die ik heb besteld bij Miky is een Huawei P8 Lite. Achteraf gezien een zeer slechte keus. Ik heb nog nooit zo'n slechte smartphone gehad. Het was het op alle fronten "net niet". Toestel inmiddels verkocht en weer voor een Samsung gekozen. Voordeel via Miky dus weg, maar het is het meer dan waard geweest.

Veen

Super snel, betrouwbaar, klantgericht advies. Gewoon top ??

Helaas video problemen.

Goed geholpen, voldoende informatie ontvangen

Voldoet aan mijn verwachtingen

Heb al een paar keer een telefoon via Miky.nl besteld en altijd is dat goed gegaan.
Geen enkele negatieve ervaring en niets dan lof.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb nu een Samsung S4 en die werkt naar tevredenheid.

muskita

Fijne medewerking en advies.

geen mobiel

Ron van Elteren

2x abonnement van T-Mobile via Miky aangeschaft en beide keren was de afwikkeling super !

Tips en verbeterpunten voor Miky

Bij mijn nieuwe abonnement (goedkoop abonnement) zat een gratis MS Lumia 640 XL, maar ik ben geen fan van het MS OS. Daarom heb ik deze telefoon nog voor een hele mooie prijs weten te verkopen en... Bij mijn nieuwe abonnement (goedkoop abonnement) zat een gratis MS Lumia 640 XL, maar ik ben geen fan van het MS OS. Daarom heb ik deze telefoon nog voor een hele mooie prijs weten te verkopen en hou ik mijn Galaxy S5 aan.

Goede website.voldoende aanbod. Snel bestelproces.leuke prijs

Tips en verbeterpunten voor Miky

Lumia 640 xl .top telefoon. Super camera. Snel apparaat.

Snel geleverd, goede actie

Tips en verbeterpunten voor Miky

Lijkt een goede telefoon te zijn, maar soms wel wat te haperen

olaf van dijk

Zeer vriendelijk kijken met je mee en ze helpen je me als je er niet uit komt .
ik ben zeer tevreden over miky.nl

Tips en verbeterpunten voor Miky

ik heb de samsung s5 mini ik ben er echt blij mee licht goed in de hand makelijk te bedienen

Sibel Siebenga

Super. Alles is goed geregeld. Van bestelling tot bezorging.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer tevreden. Mooi groot toestel. Makkelijk in gebruik.