Miky.nl

Duidelijke instructies, snelle levering en toptoestellen met abonnement voor een mooie prijs

Tips en verbeterpunten voor Miky

iPhone 5c oogt als een speelgoed toestel maar is een moderne snelle telefoon met goede specificaties.

Jozef

De bestelling en levering en levering is vlekkeloos en zeer snel verlopen. Maandags besteld via internet en vrijdags dor de koeriers dienst geleverd. De prijs voor het maandabonnement met 24 maanden... De bestelling en levering en levering is vlekkeloos en zeer snel verlopen. Maandags besteld via internet en vrijdags dor de koeriers dienst geleverd. De prijs voor het maandabonnement met 24 maanden korting is echt een topdeal. Het is trouwens mijn derde toestel dat ik middels GSM Topdeal en T-Mobile aanschaf. Nog nooit enig probleem ondervonden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Met het toestel, de LG E975 ben ik eveneens zeer tevreden evenals met de provider T-Mobile.

Erik

Prima ervaring, goede prijzen, snelle levering en makkelijk te bestellen

Tips en verbeterpunten voor Miky

Nog niet gebruikt, abonnement moet nog ingaan.

Snel en prima!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Precies wat ik er van had verwacht

Alles goed en snel geregeld

goed

Vlotte snelle dienstverlening zoals ook de vorige keer

super toestel

Yvonne van Eijk

Helemaal super geregeld, het is mijn 3 de contract al

Tips en verbeterpunten voor Miky

Fijn toestel ik ben er heel blij mee, lekker snel

Prettig, snel, makkelijk

prima toestel, goedkoop

Ron Koster

Ik maak nu voor de 2de keer gebruik van GSMTopdeal.nl naar alle tevredenheid. Ook nu weer alles Top geregeld en afgeleverd.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Toestel bevalt uitermate goed, dik tevreden mee. Ik heb de beste keus voor mij gedaan.