Miky.nl

J. van Boven

Prima, duidelijk en snel

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima sluit mooi aan op i pad en was al gewend aan i phone (3) en redelijke prijs voor abbonnement

D.E. van der Meulen

Verwerking is prima. Snelle bevestiging en goede ontvangst van telefoon. Alleen jammer dat de prijzen binnen een week met 3 euro verlaagd werden terwijl ik de telefoon begin van de maand besteld had... Verwerking is prima. Snelle bevestiging en goede ontvangst van telefoon. Alleen jammer dat de prijzen binnen een week met 3 euro verlaagd werden terwijl ik de telefoon begin van de maand besteld had (nieuwe modellen en prijzen stonden er net op).

Tips en verbeterpunten voor Miky

HTC One bevalt heel erg goed. Snelle, mooie telefoon die stevig aanvoelt. Geen tekortkomingen. Behalve misschien dat er op de website staat dat er een sd kaart in kan terwijl dit niet mogelijk is.

P.Hamhuis

Prima service

Tips en verbeterpunten voor Miky

Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Afspraak perfect nagekomen, op juiste tijd toestel geleverd.

Is een perfect toestel.

Jilles de Wolf

Dik in orde. Echter volgens de site zou er gratis een flipcover geleverd worden. Is (nog) niet gebeurd na het toesturen van de benodigde zaken

helemaal super

Richard

Prima ervaring! Nette berichtgeving m.b.t. verlengen, het vastleggen van afspraken en de follow-up. Tevens bezorging prima uitbesteed en uitgevoerd.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een LG Optimus gekregen. Een prima toestel, alleen wat lomp groot.

jansen

Vriendelijke contacten en goede service

Tips en verbeterpunten voor Miky

ziet er goed uit, moet er nog. wat aan wennen

Boekhout

Snel, soepel geregeld en zonder onduidelijkheden.

Werkt als een trein.

oostrom

Uitstekend

zeer tevreden

joost van den bercken

Dit is de tweede keer dat ik via gsm topdeal een telefoon bestel. En ik zou het zeker nog een keer doen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De huawei bevalt goed, hij is alleen een paar keer uitgevallen maar als je dan de pin code geeft doet hij het weer prima.