Miky.nl

Jan C Zeeman

Goede afspraken en deze ook nakomen.

goed

Vriendelijk

nvt

Dave

Heb nu voor de tweede keer een abonnement afgesloten bij Miky ,ging beide keren ,zonder enige problemen . En kwa klanten service zijn ze uitstekend .

Geweldig

Kries Ramlagan

Zeer te vrede, goeie service

Tips en verbeterpunten voor Miky

ook te vrede mijn mijn gsm en ook eens een redelijk prijs

Goede ervaring. 2x een nieuw telefoonabonnement bij Miky.nl besteld. Alles netjes en goed verlopen. Contact via email was helder en duidelijk. Telefonisch contact was ook naar tevredenheid gegaan.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Tevreden over de gekozen gsm

G. Hoekstra

Aflevering correct. Facturen van T-Mobile vallen tegen. Aanbod van E 13,50 per maand nergens op rekening terug te vinden

Gsm is OK

Reactie Miky.nl:

Beste Geert,
Vervelend dat de facturen niet goed zijn. Wij willen dit graag voor u oplossen. Wij nemen spoedig contact met u op.
Esmee
Miky Klantenservice

Prima geregeld. Goede communicatie via de mail. Leverdata en condities klopten allemaal.

Goed toestel

Goede ervaring. Site was duidelijk, bestelling tijdig afgeleverd.
Goede prijs/kwaliteit.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Telefoon (Sony M4 Aqua) voldoet aan verwachting. Enige nadeel is beperkte interne opslag (8 GB), hierdoor kan ik niet alle standaard geinstalleerde applicatie zomaar bijwerken.

Ik ben tevreden

Tips en verbeterpunten voor Miky

ik heb een sony experia aqua ontvangen bij het abonnement,het is een fijn toestel
het eerste toestel had geen geluid,maar deze is omgeruild voor een nieuwe en is goed