Miky.nl

AWJ van der Teems

Alles goed geregeld

P. de Bruin

Goede service en snelle levering.
En leuke aanbiedingen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goede telefoon alleen jammer dat er weinig bruikbaar geheugen in zit.

Lurkin

Prima alles op tijd geregeld kleine probleempjes die er waren is geregeld met T mobile goede service alles is duidelijk bevestigd.

iPhone 5c is een makkelijk toestel iOS
Werkt gebruiks vriendelijk niet al te groot prima

Zeer tevreden

Prima toestel zeer tevreden

Goede, overzichtelijke site met beperkt aanbod. De beperktheid is juist fijn, dat maakt de keuze makkelijk. Uitstekende informatie over de bezorging en de bestelling ook keurig op tijd geleverd(op... Goede, overzichtelijke site met beperkt aanbod. De beperktheid is juist fijn, dat maakt de keuze makkelijk. Uitstekende informatie over de bezorging en de bestelling ook keurig op tijd geleverd(op het werk zelfs!).

Tips en verbeterpunten voor Miky

Bevalt goed, maar loopt wel vaak vast terwijl hij nieuw is. Scherm reageert dan nergens meer op en werkt alleen weer wanneer ik de batterij verwijder. Voordat ik de s5 mini kocht, had ik een s3... Bevalt goed, maar loopt wel vaak vast terwijl hij nieuw is. Scherm reageert dan nergens meer op en werkt alleen weer wanneer ik de batterij verwijder. Voordat ik de s5 mini kocht, had ik een s3 mini. Daarbij kwamen dit soort problemen pas na meer dan een jaar.

Contact alleen via mail, dus weet niet hoe het personeel persoonlijk is.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Heb spijt van de aankoop Iphone, maar daar kan ik niks meer aan veranderen.

Reactie Miky.nl:

Beste meneer Haisch,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste meneer Haisch,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat u niet blij bent met de aankoop van de Apple Iphone 5C. Ik zal telefonisch contact met u opnemen om na te gaan wat er aan de hand is en of ik u verder nog kan helpen.
Fiona
Miky Klantenservice

Piet Verduijn

Mijn ervaring is positief, de bestelling en de aflevering van mijn mobieltje is verlopen zoals was aangegeven

Tips en verbeterpunten voor Miky

Over mijn GSM ben ik tevreden, maar over T-Mobile helemaal niet of ik heb slecht of helemaal geen bereik.
Volgens T-Mobile moet ik nu 4G hebben, ik ben al blij als ik bereik heb

M.Grobben

De levering van het product was goed, maar nu heb ik problemen met de nota's. Ik heb een abonnement afgesloten voor 2 jaar, €15, 00 met 500mb en 150 belminuten. Nu wordt er bijna het dubbele... De levering van het product was goed, maar nu heb ik problemen met de nota's. Ik heb een abonnement afgesloten voor 2 jaar, €15, 00 met 500mb en 150 belminuten. Nu wordt er bijna het dubbele afgehouden terwijl ik nog mb;s en belminuten over heb.
De nota gaat via T-Mobile, die zeggen moet je bij Miky zijn, bel ik daar heen, nee mevrouw wij kunnen nu eerst zo niets, moet u de nota"s doorsturen en dan nemen wij contact op met T-Mobile. Het lukt mij niet om ze door te sturen via e-mail. Wat nu??
Ik dacht alles loopt goed en dan krijg je dat gedoe met de rekeningen, valt me eerlijk gezegd een beetje tegen.

Vincent Diepenbroek

Wij hebben nu diverse keren een abonnement met toestel afgesloten via Miky. 1 keer is het misgegaan, maar is dit na een aantal telefoontjes perfect opgelost.

R.C.M. Sanders

Mijn ervaring is dat beloftes niet worden nagekomen. Men geeft -in mijn geval- T Mobile de schuld. Ik heb er 5 keer over gebeld. De kwestie is doodsimpel. Ik heb het contract gemaild. Nog maar eens... Mijn ervaring is dat beloftes niet worden nagekomen. Men geeft -in mijn geval- T Mobile de schuld. Ik heb er 5 keer over gebeld. De kwestie is doodsimpel. Ik heb het contract gemaild. Nog maar eens een keer gebeld. Men beloofd het keurig in orde de maken. Het is inmiddels 2 maanden geleden. Niets meer vernomen...de fout is nog steeds niet hersteld treurig allemaal. Ik heb mijn vrouw geadviseerd om haar aflopend contract (in december) niet via Miky te verlengen. Mij is gebleken dat de medewerkster de aanbieding op de internet-site helemaal niet kent!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een contract zonder mobiel afgesloten.

Reactie Miky.nl:

Beste heer Sanders,
Beste heer Sanders,
Ik vind het erg vervelend dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Dit willen wij uiteraard voorkomen maar ik begrijp dat dat bij u helaas niet gelukt is. Ik zal daarom direct contact met u opnemen om te verifieren of uw problemen zijn opgelost of nog steeds spelen.
Robin
Miky klantenservice