Miky.nl

Zaken keurig afgehandeld na prettige voorlichting

nvt

De bestelling van een sim-only gaat goed. Levering is ook heel snel. Maar als alles geleverd is en er klopt iets niet met de prijs die afgesproken is, moet je dit gaan uitzoeken met de provider. Dit... De bestelling van een sim-only gaat goed. Levering is ook heel snel. Maar als alles geleverd is en er klopt iets niet met de prijs die afgesproken is, moet je dit gaan uitzoeken met de provider. Dit vindt ik heel slecht je besteld iets bij jullie maar als het niet klopt mag je het zelf gaan oplossen. daarom zal ik de volgende keer misschien naar een ander gaan.
Ik heb meerdere producten bij jullie besteld, en dat is altijd goed gegaan.

Sim-only van T-Mobile.

Reactie Miky.nl:

Beste heer Verweijen,
Beste heer Verweijen,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel de bestelling als de snelle levering. Helaas geeft u aan dat uw facturen niet corect zijn. Als de afgesproken prijs niet overeenkomt met uw facturen dan zijn wij er inderdaad om dit voor u op te lossen. Het is niet de bedoeling dat u hier zelf achteraan moet gaan, onze excuses hiervoor. Ik zal telefonisch contact met u opnemen om te verifieren of het is opgelost. Mocht het nog niet zijn opgelost dan ga ik uw facturen in orde maken.
Robin

Makkelijk bestellen en geen probleem met afleveren

Tips en verbeterpunten voor Miky

Leuk telefoontje voor dito prijs

Bestelling is correct uitgevoerd. Via Track and Trace is de zending te volgen tot aan het afleveradres. Heel prettig.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Huawei P8 Lite bevalt inmiddels prima.

Sjaak Janssen

Goed, snel geregeld, voordelig en alles wordt professioneel afgehandeld

Hans van Holten

Ik heb voor de eerste keer bij miky besteld en de service was prima.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De nieuwe GSM werkt uitstekend. Een aantal softwarematige defecten maar die zijn niet aan miky aan te rekenen maar eerder aan de fabrikant.

Snel, accuraat, vriendelijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

zou graag hebben willen overstappen, na 4 weken, van sim-only naar abonn. met mob. maar dat was niet meer mogelijk.
met m.b.v. t-mobile is dat toch gelukt.
uiteindelijk toch weer een...
met m.b.v. t-mobile is dat toch gelukt.
uiteindelijk toch weer een tevrede klant !

Hoop gezeur gehad omdat (volgens t-mobile) Miky de abonnement gegevens niet goed waren doorgegeven waardoor mijn eerste rekening 79,20 in plaats van 9,50! En ik moest t mobile gaan bewijzen wat ik... Hoop gezeur gehad omdat (volgens t-mobile) Miky de abonnement gegevens niet goed waren doorgegeven waardoor mijn eerste rekening 79,20 in plaats van 9,50! En ik moest t mobile gaan bewijzen wat ik had afgesloten bij Miky. Hoop gedoe niet leuk en kost heel veel tijd.Aangezien dit partners zijn zou de samenwerking en communicatie optimaal moeten wezen! Verder is het verloop naar t mobile toe en de aanvraag wel netjes gegaan.

Handig met afsluiten van het nieuwe contract. Goede prijs / kwaliteit verhouding. En belangrijk goede ontvangst

Tips en verbeterpunten voor Miky

Heb mijn oude toestel voorlopig nog omdat dit nog voldoet.

Goede deal met sim only genomen,alleen jammer dat de kortingen bij Tmobile niet goed door gekomen waren.Helaas hebben wij dit zelf op moeten lossen ondanks de belofte van Miky dat hun dat zouden... Goede deal met sim only genomen,alleen jammer dat de kortingen bij Tmobile niet goed door gekomen waren.Helaas hebben wij dit zelf op moeten lossen ondanks de belofte van Miky dat hun dat zouden doen.

Nvt