Miky.nl

Duidelijke en overzichtelijke site. Super tevreden.

Goede duidelijke service!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Heel blij met mijn LG G2!

Uitstekende service, snel geregeld, online bereikbaar

Sander van Hulst

Ik heb een T-Mobile SIM-only abonnement besteld. Het bedrag op de factuur klopte niet. (90 euro ipv 12 euro)
Het klopt nu nog steeds niet, maar over het algemeen worden support tickets wel snel opgepakt door werknemers van Miky.

Beste heer van Hulst,
Beste heer van Hulst,
Allereerst fijn om te lezen dat u vind dat u snel door ons wordt geholpen. We doen ons uiterste best om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Ik hoop dat we u op korte termijn kunnen berichten met de juiste oplossing.
Fiona

M. Versnel

In september een P8 besteld in combinatie met een abbo bij T-Mobile.
Levering P8 en activering abbo geheel conform afspraak.

Echter..., op de eerste factuur van T-Mobile in...
In september een P8 besteld in combinatie met een abbo bij T-Mobile.
Levering P8 en activering abbo geheel conform afspraak.

Echter..., op de eerste factuur van T-Mobile in oktober stemt het maandbedrag niet overeen met de aanbieding/overeenkomst van Miky. Hierbij is rekening gehouden met de standaard hogere factuur gedurende de eerste maand.

Hierover herhaaldelijk per mail contact opgenomen met Miky. Ook de betreffende factuur op verzoek toegestuurd.
Maar de reactie van Miky.nl blijft steevast dat men het zal gaan uitzoeken.

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en is men blijkbaar nog steeds zoekende......
Zeker is dat er geen sprake is van merkbare activiteiten/initiatieven aan de zijde van Miky.nl

Conclusie is dat aanbiedingen op site Miky klaarblijkelijk niet betrouwbaar zijn.
En doordat daadwerkelijke tarieven pas op eerste factuur zichtbaar zijn is dit op voorhand ook niet te verifiëren.

Beste heer Versnel,
Beste heer Versnel,
Bedankt voor uw feedback. We willen onze service altijd verbeteren en uw feedback is daar een belangrijk onderdeel van. Wij vinden het dan ook zeer spijtig dat onze reactie zo lang is uitgebleven. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij nemen uw feedback ter harte om dit in het vervolg te voorkomen. Ondertussen zien wij inderdaad dat uw factuur niet correct is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom zullen wij direct contact met u opnemen om dit op te lossen.

Vijanti

Zeer verlate levering, onbehulpzame klantenservice

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb 11 juli een Huawei P8 Lite bij T-mobile besteld. Op de site van Miky stond dat deze 17 juli geleverd zou worden. Tevens werd de leverdatum goedgekeurd toen ik voor 17 juli koos. Vervolgens... Ik heb 11 juli een Huawei P8 Lite bij T-mobile besteld. Op de site van Miky stond dat deze 17 juli geleverd zou worden. Tevens werd de leverdatum goedgekeurd toen ik voor 17 juli koos. Vervolgens krijg ik 16 juli een sms en e-mail dat het toestel pas tussen 31 juli en 4 augustus geleverd kan worden, 2-3 weken later dus. Laat dit nou net in mijn vakantieperiode vallen.
Vervolgens bel ik de klantenservice van Miky, om te informeren naar de vertraging. De dame aan de telefoon vertelt mij dat ze het heel vervelend vindt, maar het toestel is niet op voorraad en zal ook pas tussen 31 juli en 4 augustus weer beschikbaar zijn. Daarna vraag ik haar de leverdatum te verzetten aangezien ik dan op vakantie ben, zij antwoordt hierop dat ze dat niet kan doen, omdat het toestel niet voorradig is (hoe het een ook samen mag hangen met het ander). Ik vraag haar wat ik dan het beste kan doen en tot mijn verbazing zegt zij dat ik dat zelf moet regelen. De eerste keer ben ik niet thuis, dus daarna moet ik zelf een nieuwe afspraak maken voor de levering.
Ik heb zojuist de website van Miky geraadpleegd en de levering staat nog steeds op 17 juli. Mijn advies, bestel absoluut niet de Huawei P8 Lite bij Miky! De klantenservice is niet eens in staat om de afleverdatum te wijzigen, ook al schikt deze niet wegens hun eigen nalatigheid.
Dit is een typisch voorbeeld van loze beloftes maken en de klant binden met producten waarvan niet eens duidelijk is of zij deze überhaupt wel binnen zullen krijgen.

Hallo,
Vervelend om te vernemen dat de bestelling niet naar wens is afgehandeld.
Wij nemen telefonisch contact met je op zodat er het één en ander kan worden toegelicht.
met vriendelijke...
Hallo,
Vervelend om te vernemen dat de bestelling niet naar wens is afgehandeld.
met vriendelijke groet,
Fiona
Miky Klantenservice

Niet meer interessant, heb wat zitten rondkijken, maar toen het gsm topdeal was, was het veel goedkoper, nu kun je elders veel goedkoper krijgen

Tips en verbeterpunten voor Miky

diverse keren hier een telefoon besteld. ben nu wat aan het rondsnuffelen, maar ten 1e zijn er geen goedkope abonnementen meer, (vooral voor de oudere onder ons) en ten tweede elders veel goedkoper... diverse keren hier een telefoon besteld. ben nu wat aan het rondsnuffelen, maar ten 1e zijn er geen goedkope abonnementen meer, (vooral voor de oudere onder ons) en ten tweede elders veel goedkoper te krijgen.

In verleden nooit problemen gehad tot mijn laatste bestelling. 2 Juni de Z1 compact besteld en na een onduidelijke mail van BEN dat ze vertraging hadden contact opgenomen met BEN omdat ik daar het... In verleden nooit problemen gehad tot mijn laatste bestelling. 2 Juni de Z1 compact besteld en na een onduidelijke mail van BEN dat ze vertraging hadden contact opgenomen met BEN omdat ik daar het bestelnummer van kreeg (45min wachten). Ik moest gewoon even geduld hebben vertelde BEN, maar na 2 weken Miky gebeld omdat de wachttijden bij BEN extreem zijn.... Callcenter Miky is gewoon snel maar ze wisten me geen antwoord te geven en ze zouden me terugbellen. Niet dus en heb zelf maar gebeld en ze konden me weer niks vertellen. Ja dat ik AMP moest bellen en Miky zou binnen twee werkdagen met mij contact opnemen... Ik heb ook contact opgenomen met AMP maar het mij al snel duidelijk dat daar niks fout zat... Miky heeft mij uiteindelijk gebeld met de mededeling dat het toestel niet meer leverbaar is en de voorgestelde alternatieve waren een beetje matig gezien de fouten die ze gemaakt hadden.... Dus ik heb de aanvraag gecanceld... En na 3 weken heb je nog niks! Wat is slecht! Nou dat ik zelf in actie moet komen en vervolgens wat vage informatie krijg terwijl het probleem bijna niet simpeler of concreter kan, namelijk geen telefoon...

Geachte Heer Vernooy,
Geachte Heer Vernooy,
Wij vinden het vervelend dat u een slechte ervaring heeft ondervonden bij ons. Nadat wij de bestelling geplaatst hebben neemt BEN de gehele bestelling over. Vervolgens heeft BEN de bestelling in een status geplaatst waarbij wij ervan uitgingen dat de bestelling bij de koerier lag. Later hebben wij begrepen dat de terugkoppeling van BEN rond uw bestelling niet correct is geweest en uw bestelling dus niet meer geleverd kon worden. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en nemen dit mee om in het vervolg meer duidelijkheid te scheppen rond lang openstaande bestellingen. Wij hopen dat u in de toekomst niet twijfelt bij ons te bestellen vanwege deze slechte ervaring.
Nina
Miky klantenservice

Gewoon goeie en snelle service

Rosan

Nergens last van gehad en gewoon telefoon netjes en geen problemen met abonnement na bijna 2 jaar alweer. Ik ga waarschijnlijk weer mijn telefoon hierbij bestellen. Mijn telefoon doet het trouwens... Nergens last van gehad en gewoon telefoon netjes en geen problemen met abonnement na bijna 2 jaar alweer. Ik ga waarschijnlijk weer mijn telefoon hierbij bestellen. Mijn telefoon doet het trouwens nog gewoon goed zonder ooit naar de maker te zijn geweest

Tips en verbeterpunten voor Miky

Geen problemen met mijn telefoon. Na 2 jaar doet die het nog gewoon goed, alleen iets slomer en batterij minder goed maar dat ligt aan mezelf.