Miky.nl

Ervaring is erg positief. zeer klantvriendelijk

zie bij 1

Meerdere keren abonnementen afgesloten. Steeds tot volle tevredenheid. Leveringen van telefoon is ook prima.
Laatste keer kon ik zelfs degene die aan de deur komt vooraf bekjjen op een foto. Ook een veilig gevoel.

Fijne telefoon.

Snelle levering, men wordt van te voren gewaarschuwd per e-mail wanneer de levering plaats zal vinden met een foto van de koerier.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het was even wennen van een HTC naar een Samsung. De Samsung heb ik al wel al twee keer moeten retourneren vanwege instabliteit van de software, krijg de indruk dat het is opgelost... tijd zal het... Het was even wennen van een HTC naar een Samsung. De Samsung heb ik al wel al twee keer moeten retourneren vanwege instabliteit van de software, krijg de indruk dat het is opgelost... tijd zal het leren.

B

Een snelle, correcte en vriendelijke service!

Tips en verbeterpunten voor Miky

geen klachten over mijn nieuwe gsm. De telefoon voelde al vertrouwd na de eerste dag

Prima.service, communicatie, snell klantenservice en levering

Topding!

Degelijk bedrijf .
Zeer vlotte en correcte levering.

LG G2 is topper

Dhr. van Ewijk

Prima service, stipt op afgesproken tijd. Nette afhandeling thuis bij aflevering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

prima toestel alleen het omzetten van contacten en instellingen van oude naar nieuw toestel gaf even enige moeite. misschien tijd voor nemen bij aflevering en hulp bij omzetten. Nu moest ik voor... prima toestel alleen het omzetten van contacten en instellingen van oude naar nieuw toestel gaf even enige moeite. misschien tijd voor nemen bij aflevering en hulp bij omzetten. Nu moest ik voor omzetten oude toestel naar nieuwe naar de shop toe van T-Mobile.

Hennie van Norden

In het laatste kwartaal 2014 heb ik voor de 2e maal een telefoon 'gekocht' en een abonnement bij T-Mobile afgesloten via GSM Topdeal (Miky). Het waren twee goede ervaringsmomenten. De bestelling op... In het laatste kwartaal 2014 heb ik voor de 2e maal een telefoon 'gekocht' en een abonnement bij T-Mobile afgesloten via GSM Topdeal (Miky). Het waren twee goede ervaringsmomenten. De bestelling op de internetsite is duidelijk en eenvoudig uit te voeren. De terugkoppeling van de aanvraag daarna, de bevestiging van de bestelling en de check op de persoonsgegevens zijn correct uitgevoerd. de aankondiging van levering en de levering zelf verliepen perfect en de communicatie naar T-Mobile is vlekkeloos verlopen.
Ik ben zeer tevreden en zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden.
Compliment voor de perfecte dienstverlening en service.
Als eind 2016 mijn abonnement weer afloopt ben ik opnieuw klant.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe GSM (opnieuw een LG) werkt zoals je van een nieuwe telefoon mag verwachten, perfect.
Gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden.
Krachtige internet verbinding en lange...
Gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden.
Krachtige internet verbinding en lange stand-en gebruikstijd van de batterij.
Helder scherm en snelle processor waardoor het toestel snel reageerd.
Ik hoop dat ook over langere gebruikstijd de snelheid ook nog aanwezig zal zijn.
Mijn vorige GSM, LG P-700 was na 2 jaar gebruik ongelofelijk traag geworden.
Over deze nieuwe GSM, LG-G2 ben ik uiterst tevreden.

Anoniempie 1994

Een prima bedrijf, met een snelle en zeer correcte service!
Alle abbonementen (3 x 2 jaar) heb ik tot nu toe bij dit bedrijf afgesloten.
Hiermee heb ik nog nooit problemen gehad. Een prima bedrijf, met een snelle en zeer correcte service!
Alle abbonementen (3 x 2 jaar) heb ik tot nu toe bij dit bedrijf afgesloten.
Hiermee heb ik nog nooit problemen gehad.
Ga zo door dus!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Iphone 5C, prima toestel.
Makkelijk in gebruik en altijd zeer snel.

Was prima allemaal

Tips en verbeterpunten voor Miky

heerlijk toestel, helemaal blij mee.