Miky.nl

Iris de Korte

De website zit goed in elkaar. Bij de bezorging hadden wij een bezorger die niet zo heel netjes reageerde toen mijn vriend voor mij mijn telefoon aannam. Toen ik dit melde werd ik netjes behandeld... De website zit goed in elkaar. Bij de bezorging hadden wij een bezorger die niet zo heel netjes reageerde toen mijn vriend voor mij mijn telefoon aannam. Toen ik dit melde werd ik netjes behandeld en ik kreeg koeken toegestuurd omdat ze de situatie vervelend vonden. Dit gaf mij het gevoel dat ik gehoord werd door het bedrijf wat erg fijn is.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben zeer tevreden met mijn telefoon

H>Hagenaars

heeft wat storingen

Oscar B

Goede en snelle levering, probleemloze aansluiting. Maar vooral een uitstekende bundel en telefoon voor heel weinig geld.

Uiteindelijk heb ik geen passend abonnement

Tips en verbeterpunten voor Miky

Inmiddels achterhaald; te weinig geheugen

Alles prima geregeld en duidelijk

fijne GSM

osman

Snelle en betrouwbare

snelle en betrouwbare

Prima service, prima levering!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Huawei P7 prima mobiel weinig abonnementskosten.

Leny Assenberg van Eijsden

Ik vind de service goed, ik heb al verschillende keren een abonnement bij jullie afgesloten dus dat spreekt al vanzelf .

Tips en verbeterpunten voor Miky

Op zich was ik wel blij met mijn nieuwe Samsung 4s mini alleen is hij nu 3 maanden oud en hij krijg nu al kuren , iedere dag gaat hij zeker 2 x gewoon op nieuw zelf op starten midden in een gesprek... Op zich was ik wel blij met mijn nieuwe Samsung 4s mini alleen is hij nu 3 maanden oud en hij krijg nu al kuren , iedere dag gaat hij zeker 2 x gewoon op nieuw zelf op starten midden in een gesprek of tijdens je een email aan het versturen ben en dan kan je weer op nieuw beginnen , mijn dochter heeft het zelfde toestel en heeft daar geen last van, dus ik weet niet wat er is met mijn toestel ?

Menno

Ik heb bij deze website een geweldig abonnement kunnen scoren tegen zeer voordelige prijs. Dus top!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goede telefoon met een goed abonnement waarbij ik krijg wat ik wilde voor een voordelige prijs.

Inge

Alles prima verlopen!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het toestel is helemaal naar wens!