Miky.nl

F van Tiggelen

Geweldig

Tips en verbeterpunten voor Miky

Niets op aan te merken, en snelle service

Nu mijn tweede telefoon besteld via GSMTopdeal\Miky. Duidelijke site en goed telefonisch contact met medewerkster gehad.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer tevreden met de LG G2. Lange accuduur en doet niet onder voor de grote merken zoals Samsung.

Manon

Nu voor de 2e keer via jullie een toestel besteld met abonnement . En wederom alles gegaan zoals het behoort te gaan ,geen gezeur gewoon netjes volgens afspraak .

Huawei p7 , mooi toestel, doet wat het beloofd , voor een super prijs

Jan Veldhuis

Inmiddels voor de 2e maal via dit bedrijf een nieuwe gsm. Perfecte service en snelle en correcte afhandeling. Ik heb echt het gevoel dat de klant belangrijk is en dat vind ik erg fijn

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe telefoon voldoet helemaal aan de verwachtingen die ik van het toestel had gekregen. Ik had van te voren erg veel info over het toestel gevonden op het internet voor ik mijn keuze had... Mijn nieuwe telefoon voldoet helemaal aan de verwachtingen die ik van het toestel had gekregen. Ik had van te voren erg veel info over het toestel gevonden op het internet voor ik mijn keuze had gemaakt. Kortom..... zeer tevreden en (inmiddels 4 maanden verder) nog steeds geen spijt van mijn keuze..

Vlot geregeld, vlotte medewerkster, goed advies voor wat betreft verlengen /vernieuwen

Tips en verbeterpunten voor Miky

prima telefoon. goede prijs/kwaliteit-verhouding....

Rene

Heldere site, goeie deals, snelle levering en communicatie.

Tips en verbeterpunten voor Miky

LG G2, prima toestel! lekker groot scherm dat erg helder is. snel toestel! Top dus.

S. Martens

Alles is volgens afspraak gegaan, dus ik ben (tot nu toe) een tevreden klant.

Reeds jaren neem ik mijn t-mobile abonnement via Milky. Ik ben uitermate tevreden hierover. Wat mij betreft zijn er geen aanpassingen nodig.

Ronald Meyners

Snelle afhandeling, goede communicatie, prettig contact

Tips en verbeterpunten voor Miky

Alles gebeurt zoals het gebeuren moet. Duidelijke omschrijving en instructie over de levering etcetera. Uitstekend!