Miky.nl

An

Goede ervaring , komen afspraken na !

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goed ! Komen afspraken goed na !

klinkhamer

prima

Arjan Aarssen

Fijne hulpvaardige klantenservice. Snelle levering. Zeer goed!! :-)

Ziet info

Top

Prima toestel

Rosanne

Telefoon aangeschaft met abonnement

De beste service die er bestaat!!
Alleen maar goede ervaringen, bestel nergens anders meer een gsm

Prima toestel!!!

unal

Prima bedrijf

Tips en verbeterpunten voor Miky

werk goed , ik ben helemaal blij mee

Keurig, goede service,goed nagekomen afspraken

Tips en verbeterpunten voor Miky

fijn toestel, accu gaat lang mee

Prima wb contract afsluiten. Levering is perfect. Je krijgt precies te horen via mail wanneer en door wie (incl. gezicht) het geleverd wordt. Hier zeer tevreden over.
Alleen bij problemen is...
Alleen bij problemen is het moeilijk om iemand te bereiken. Lange wachttijd en van de belofte om een update te mailen is nooit iets terecht gekomen. Het toestel "Sony Xperia L 8GB Black" (waar ik een contract voor heb afgesloten voor mijn zoon) liet al snel problemen zien, camera haperde veel en na een update functioneerde de camera helemaal niet meer. Toestel kraakte enorm bij gesprekken. Na steeds langdurig hebben moeten wachten op een persoon van het bedrijf aan de telefoon te krijgen en daarna niet de beloofde gegevens gemaild gekregen heb ik de moed opgegeven en heeft mijn zoon zijn oude toestel weer ingezet.
Dit is zeer vervelend. Ze konden mij aan de telefoon ook niet duidelijk maken of de kosten nu onder de garantie vielen dus mogelijk als je hem laat repareren dat er flinke kosten aan verbonden zijn. Dit vind ik bezwaarlijk!!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Voor mijzelf een contract afgesloten met jullie voor het toestel Huawei ascend p7. Hier ben ik tot nu toe heel tevreden over.
Ik hoop maar dat het zo blijft gezien mijn slechte ervaring met...
Ik hoop maar dat het zo blijft gezien mijn slechte ervaring met kapotte toestellen.

Goede service en alles zonder eni. Probleem verlopen

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer tevreden over mijn lg2g. Gemakkelijk gebruik.