Miky.nl

Inge B.

Goed, vlotte service, nette bezorging. Zeer tevreden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goed toestel voor een brugklasser. Ze is er heel tevreden mee Want zij is de gebruiker.
Tablet werkt ook uitstekend.

Nathalie

Ik heb al verschillende keren mijn gsm besteld via GSMTopdeal.nl. Alle keren naar volle tevredenheid. Ik ben zelfs zo tevreden, dat mijn dochter de volgende keer ook haar gsm hierbij wil bestellen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik ben ook heel tevreden over mijn Huawei gsm, zeer tevreden zelfs.

Duidelijk en goed geregeld, communicatie met de koerier ook top

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mooi scherm, snel, geen klachten!

tonny haak

Al eerder te maken gehad met dit bedrijf .
nu dus weer .
snel eficent komt na wat ze beloven .

gsm voldoet perfect .

Dian010

Vlotte levering. Alles tip top geregeld

Tips en verbeterpunten voor Miky

Helemaal blij met mijn Huawei.

Jolan

Prima bedrijf dat doet wat ze beloven. na eerdere positieve ervaring nu weer bij hun een mobiele telefoon besteld.

Tips en verbeterpunten voor Miky

mijn huawei p 7 is en prima en zeker ook mooi toestel waar ik veel plezier aan beleef. een aanrader!

Snelle levering, duidelijke website

Snel, overzichtelijk en duidelijk

Peter

Top alles hoe geregeld

Tips en verbeterpunten voor Miky

Gewoon goed niets op aan te merken

Super. Goede prijs/kwaliteit. Nette service.

Volle tevredenheid.

Rene Verkennis

Wat mij zeer aantrekt bij gsmtopdeal is de snelle en simpele service zonder al teveel handelingen.
Wat gegevens invullen een paar klikken verder en 2 dagen later tel in huis en verlenging loopt automatisch.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Huawei leuk toestel, mooi beeldscherm, helaas knap lastig met dat energie gebeuren waardoor bepaalde apps dan wel en dan niet werken zodra de telefoon uitstaat, denk hierbij aan facebook of... Huawei leuk toestel, mooi beeldscherm, helaas knap lastig met dat energie gebeuren waardoor bepaalde apps dan wel en dan niet werken zodra de telefoon uitstaat, denk hierbij aan facebook of whatsapp.