Miky.nl

Prettig contact. Keurig geholpen. Alles zoals afgesproken.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima toestel. Mooi groot scherm. Geen gewenning omdat mijn vorige ook een Sony toestel was.

y van boxel

Ik heb al voor de 4ekeer een abbonoment bij gsmtopdeals/ milky

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima toestel. Makkelijk in gebruik.

Mariëlle Band

Wij hebben goede ervaringen met GSMTopdeal al vaker hier een mobiel besteld met een hele goede afhandeling nooit geen problemen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb de SonyXperia en ik ben heel blij met deze telefoon werkt prima, lekker groot beeld en ja je kan er gewoon alles mee.

Nu voor de derde keer een bestelling gedaan, wederom perfect geregeld !
Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, nog geen garantiekwesties gehad dus hier kan ik niet over oordelen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De Huawei P7 gekozen voor zijn specifcaties en 4G verbinding.
De Huawei P7 gekozen voor zijn specifcaties en 4G verbinding.
Toestel doet wat het moet doen en voelt degelijk en solide aan, het is geen Iphone of Galaxy S5 maar voor het gebruik van de gemiddelde Nederlander dik in orde !
Voor hetzelfde geldt heb je verouderde Iphone of Samsung met beduidend mindere specificaties, dus....

Groot voordeel vindt ik de mogelijkheid om per App. aan te geven of mobiel en/of WIFI is toegestaan, hierdoor kun je nooit voor onverwacht gebruik van een App komen te staan.

De batterijduur is uitstekend, bij normaal gebruik gaat hij 2 dgn mee.

Conclusie: Goed toestel met specificaties van de 'grote namen' en uitstekende batterijduur.

Harm

GSMTopdeal maakt waar wat men belooft

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mooi toestel die goed werkt

Ursula

Prima. Super goed geholpen.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima. Alleen geen gebruiksaanwijzing dat vind ik jammer. Lees liever van papier dan van site.

J. Brandsma

Maak al jaren gebruik van GSMTopdeal en het bevalt me heel goed, ook de service is heel goed.
Heb 1 maal een toestel ter reparatie aangeboden, en had deze binnen 2 weken gerepareert retour.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Mijn nieuwe GSM bevalt me uitstekend

Gewoon goed, duidelijk, goede prijzen, goede aflevering, voldoende informatie, geen verrassingen , zo hoort het gewoon.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Bevalt prima , beter als de vorige

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon.