Miky.nl

b.vakili ghahani

In juni 2014 heb ik abonnement genomen en via miky en ik had een week bedenk tijd en toen op 12 juni telefonisch wat veranderd ..maar later bleek dat niks veranderd is en niks geweizigd ..t.mobile... In juni 2014 heb ik abonnement genomen en via miky en ik had een week bedenk tijd en toen op 12 juni telefonisch wat veranderd ..maar later bleek dat niks veranderd is en niks geweizigd ..t.mobile is oplichter en ik betaal nu voor wat ik niet om gevraagd heb ..jullie hebben mij bedonderd

Reactie Miky.nl:

Goedemiddag meneer Vakili Ghanani,
Goedemiddag meneer Vakili Ghanani,
Bedankt voor uw reactie. We vinden het vervelend te lezen dat u het gevoel heeft opgelicht te zijn. Zoals zojuist telefonisch besproken nemen we hierover morgen nader contact met u op.
Miky Team.

Goede service

Tips en verbeterpunten voor Miky

goed toestel met veel mogelijkheden

keyzer

Heel prettige ervaring heel behulpzaam

behulpzaam

Goed, prettig

goed service en snel

Jan wilink

Tot op heden goede ervaringen , het contact is er nog niet zolang .

Redelijk duidelijke uitleg.

Dijkema

Geen problemen mee gehad. Al 2 keer via gsmtopdeal een abo afgesloten zonder problemen. Keuze in abo's is beperkt maar de aanbiedingen zijn goed en goedkoop.

LG g2, super toestel!

Iris

Prima. Sommige dingen waren niet meteen duidelijk, maar uiteindelijk bleek alles te kloppen.

Helme

Uitstekend

Tips en verbeterpunten voor Miky

Alles verliep zoals je zou mogen verwachten.

teun

Tips en verbeterpunten voor Miky

een op merking de beltegoeden en de smsms duidedijk aantegeven kreeg een rekening

van 30 euro om er geen sms in de bundel was

van den Akker

Al 2x achter elkaar mijn abonnement afgesloten en de 3e komt er weer aan. Super service