Miky.nl

B. canoij

goed

Goed advies dat wel door miky maar niet door mijn aanbieder gegeven werd

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zie antwoord bij eerste vraag

Nette afhandeling

keurig afgehandeld

Positief

Tips en verbeterpunten voor Miky

er waren voor mij een aantal onduidelijkheden m.b.van bediening

Reactie Miky.nl:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Vervelend om te horen dat u wat onduidelijkheden heetf ondervonden met betrekking tot de bediening. U kunt altijd met zulke vragen terecht bij de klantenservice van T-mobile 06 2400 1200.
Miky

Ad Huijbregts

Gewoon alles verliep volgens de berichtgeving
niets op aan te merken

Alles duidelijk leesbaar en aangeduid als je een bestelling wilt plaatsen.Betrouwbaar en snelle levering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

M.v.g. Ben dus erg tevreden en het is ook de tweede keer dat ik een bestelling hebt gedaan.En alles volgens de mail wat ik ontvangen hebt.graag tot de volgende bestellingen.

M.v.g.
C.Amattohir

Dick

Zeer goed. Alles makkelijk en snel te regelen.

Gebruiksgemak.

Saskia Visser

Super goede service! Nu al 2 keer een Iphone gekocht, en al 2 keer heel tevreden! Mooie deals, voor scherpe prijzen en keurige levering!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Een prima telefoon die perfect past bij mij eisen!

R.J. Keiman

Omdat het abonnement te vroeg is opgezegd (niet door ons) zijn we opgezadeld met extra kosten. overgang zou bij einde vorig abonnement zijn en is dus eerder overgegaan.

Reactie Miky.nl:

Goedendag,
We vinden het vervelend om van u te vernemen dat uw nummerbehoud aanvraag niet is gelopen zoals u had gedacht. Wij zullen hierover nog contact met u opnemen.
Met vriendelijke...
Goedendag,
Miky.nl

V.Kessel

Zeer duidelijke website. Alles inclusief de bezorging en betaalmogelijkheden goed voor elkaar.