Miky.nl

Erik Tijmes

Flexibel, makkelijk

Altijd goede ervaring gehad

Prima toestel. Gebruiksvriendelijk

Prima! Betere aanbiedingen vind je niet op internet. Prima levering etc.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Breekbaar (glas gebroken na 1 nare val - misschien logisch ze horen niet te vallen - maar mijn Xperia P heeft héél wat meegemaakt en nooit problemen mee gehad)
Supersnel (combi 4G en...
Supersnel (combi 4G en processor)
Heerlijk groot scherm, met dunne randen dus niet een mega toestel
Foto's: soms het idee dat ingebouwde stabilisator averechts werkt - had er meer van verwacht. kan slecht omgaan met bewegende beelden.

robert

Erg goed

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik hadden het bestel formulier verkeerd ingevuld na een telefoontje werd her gelijk verbetert

Tom Uitslag

Miky.nl/gsmtopdeal.nl heeft een mooie overzichtelijke site met de betere aanbiedingen in mijn ogen. Zo goedkoop krijg je het eigenlijk niet bij de winkels van de providers zelf. In eerste instantie... Miky.nl/gsmtopdeal.nl heeft een mooie overzichtelijke site met de betere aanbiedingen in mijn ogen. Zo goedkoop krijg je het eigenlijk niet bij de winkels van de providers zelf. In eerste instantie was ik ook aan het twijfelen om te bestellen bij een toen nog onbekende site voor mij. Echter bleek die twijfel nergens voor nodig te zijn. Zo'n twee en een half jaar geleden deed ik mijn eerste aankoop en had ik binnen 'no time' een uitstekend werkende mobiel met abonnement tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het beviel zo goed dat ik een half jaar geleden na het twee jarige abonnement weer een bestelling heb gedaan bij gsmtopdeal.nl/miky.nl. Er is dan ook een mooie samenwerking met T-Mobile wat zorgt voor een betrouwbare verbinding.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Bij de twee bestellingen die ik gedaan heb waar twee jaar tussen zat was het vooral opvallend dat ik het toestel snel in mijn handen had en in gebruik kon nemen en de prijs. Voor precies dezelfde... Bij de twee bestellingen die ik gedaan heb waar twee jaar tussen zat was het vooral opvallend dat ik het toestel snel in mijn handen had en in gebruik kon nemen en de prijs. Voor precies dezelfde mobiel met abonnement was ik ergens anders bijna dubbel zoveel geld kwijt. Eveneens nummerbehoud is geen probleem.

B. Zagers

Duidelijke overzichten op de site waardoor bestellen niet moeilijk is. Zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding. Ruime keus.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Doen wat beloofd wordt en passen bestelling die nog niet geleverd is makkelijk aan nieuwe voorwaarden aan. Super.

Cyril

Makkelijk mijn telefoon besteld en scherpe prijs

s.kohlberg

Zeer pretig en goed geholpen