Gebruiksvriendelijkheid
Informatieverstrekking

VvE de Wending Amsterdam

Makkelijk en transparant

Beter aanbod dan van eigen energiemaatschappij. Momenteel de enige partij die in staat is om ook te bemiddelen voor groot-zakelijke contracten.

Ik ben telefonisch geholpen omdat ik meer energie nodig had dan ik kon invoeren. de telefonische hulp was perfect.

de kundigheid van de hulp was prima.

qua website geen idee, qua telefonisch contact geen verbetering nodig.

Als zeer prettig, goed geholpen, duidelijke uitleg!

Rob van Zuijlen/Urban Mobility Systems

klantgerichtheid

nee

Komen afspraken zeer snel na

Frans

Zeer goed.

Snelle en duidelijke actie!

Goed!

Vriendelijk te woord gestaan, voldoende uitleg en ze gingen mee in mijn denkproces. En het ging allemaal snel.

Wellicht iets meer één contactpersoon per dossier. Ik heb eerst contact gehad met A, hij communiceerde wel heel duidelijk dat ik de volgende dag door een andere collega teruggebeld zou worden.... Wellicht iets meer één contactpersoon per dossier. Ik heb eerst contact gehad met A, hij communiceerde wel heel duidelijk dat ik de volgende dag door een andere collega teruggebeld zou worden. Vervolgens werd ik gebeld (maar was niet in de mogelijkheid om het gesprek aan te nemen) en ontving ik mailtjes van persoon B. Ik belde terug en werd geholpen door C.
Alles ging prima! Maar er was even sprake van lichte verwarring, omdat (voor mijn gevoel) persoon B de hele case had bestudeerd.

Slecht. Ik werd opgebeld en had geen idee met wie ik sprak. Minder.nl, ja ok. Maar wie is dat? Wat heb ik met Minder.nl te maken gehad? Ken ik hun? Waarom bellen ze mij? Dat werd me allemaal niet... Slecht. Ik werd opgebeld en had geen idee met wie ik sprak. Minder.nl, ja ok. Maar wie is dat? Wat heb ik met Minder.nl te maken gehad? Ken ik hun? Waarom bellen ze mij? Dat werd me allemaal niet verteld dus ik voelde mij overvallen. Ik kreeg het gevoel dat ik een energieproduct opgedrongen kreeg van een aanbieder, niet wetende dat jullie een intermediair zijn.

Onafhankelijke intermediair

Telefonisch introductie en achtergrond benoemen. Waarom bellen jullie mij op

Heel goed

Duidelijke uitleg