Gebruiksvriendelijkheid

Van Rossum Engineering

snelle reactie

VvE Greenport I en II

Positief

Snelle antwoorden op mails, vlotte service

Energieleverancier waar naar toe ik overstapte heeft in zijn contract/tarievenoverzicht niet alle juiste gegevens over mijn aansluitingen van Minder.nl overgenomen (b.v. indicatie verblijfsfunctie... Energieleverancier waar naar toe ik overstapte heeft in zijn contract/tarievenoverzicht niet alle juiste gegevens over mijn aansluitingen van Minder.nl overgenomen (b.v. indicatie verblijfsfunctie en onderdeel van complex, naam contactpersoon, onderscheid dal en normaal tarief ipv enkeltarief)
Indicatie verblijfsfunctie dient standaard op NEE te staan als je als VvE vergelijking tussen energie aanbieders wilt doen op Minder.nl. Nu staat die standaard op JA, dit kun je als gebruiker niet wijzigen en dus wordt er in het overzicht met resultaten onterecht verminder energiebelasting toegekend, wat dus niet klopt.

Voetbalvereniging De Valk

snelheid, duidelijkheid en bereikbaarheid

Niet belangrijk

In eerste instantie prima, maar na invullen gegevens is het ronduit slecht.

Overzichtelijk

Blijkt toch dat acceptatie door Essent niet zo gemakkelijk gaat als Minder.nl doet beloven.
Minder.nl komt pas met vragen (EAN-nummer) als je zelf met Essent aan de slag gaat. Ik zou ze niet aanbevelen.

Reactie Minder.nl:

Goedendag,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat wij elkaar nog even hebben gesproken.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat wij elkaar nog even hebben gesproken.
Tijdens dit gesprek heb ik u kunnen toelichten dat wanneer u online een aanmelding doet wij geen zicht erop hebben of u alle gegevens correct heeft ingevuld. De aanmelding gaat direct door naar de leverancier. Het is niet zo dat wij pas in actie komen als u zelf contact op neemt met de leverancier. Wij komen in actie zodra wij van u of van de leverancier melding krijgen dat de aanmelding niet compleet is. Zo ook bij uw aanvraag. We hebben direct contact met u opgenomen zodra wij melding ontvingen van de leverancier dat de aanvraag niet compleet was. We hebben de juiste gegevens opgevraagd bij u en het verzoek uitgezet bij de leverancier om de aanmelding met spoed te verwerken. Dit is ook in orde gemaakt door de leverancier. Wij hebben dit zowel telefonisch als via de e-mail met u gecommuniceerd.
We vinden het jammer dat u het gevoel heeft gekregen dat uw overstap na het invullen niet soepel verliep. We hopen dat onze toelichting over de aanmeld procedure u meer duidelijkheid heeft gegeven.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. We helpen u dan graag verder.
Team Minder.nl
Brigitte

B&B 't Merthoes

Top

Goed en vertrouwd advies

Ga zó door

A.

Top

Goede bereikbaarheid en vriendelijke dame (Saskia) gesproken met verstand van zaken.

Het blijkt dat er meerdere sites bij dezelfde helpdesk uitkomen, dit is onhandig omdat er dan dubbele informatie gestuurd wordt terwijl je de dame die je eerder gesproken hebt ernaast zit. Bij het... Het blijkt dat er meerdere sites bij dezelfde helpdesk uitkomen, dit is onhandig omdat er dan dubbele informatie gestuurd wordt terwijl je de dame die je eerder gesproken hebt ernaast zit. Bij het later bellen met vragen wordt je dan ook niet meer door (i.d.g.) Saskia geholpen maar door een collega. Niet fijn.

Ecu 2 Beheer

goede contact, duidelijkheid

VVE Castor&Pollux

Snelle reactie, vriendelijk en goed advies