Gebruiksvriendelijkheid
Informatieverstrekking

zisco

(Bewerkt)

In het begin enthousiast; bij afronden van de aanvraag slordig en komen afspraken niet na.
Aanvulling na telefonisch contact nav mijn reactie:
Deel licht aan de voorwaarden van Vattenfall....
Aanvulling na telefonisch contact nav mijn reactie:
Deel licht aan de voorwaarden van Vattenfall. Minder.nl wil deze opnieuw bespreken met Vattenfall. Aandachtspunt voor Minder.nl om dit beter uit te leggen aan de klant. Als ik eea had geweten, was mijn feedback positiever geweest.

Opstelling van Minder.nl nav mijn kritiekpunten.

afspraken nakomen. aanbod komt niet overeen met het uiteindelijke contract. Medwerker gaat ervan uit dat ik dat zelf oplos.
Zoals ik hierboven al heb beschreven ligt dit aan de afspraken met...
Zoals ik hierboven al heb beschreven ligt dit aan de afspraken met Vattenfall. Deze zijn niet klantvriendelijk, maar worden opnieuw besproken.

Jadon

Keurig te woord gestaan zonder te "pushen"

Goede communicatie en goede controle

VvE

Zeer positief, goede aanbieding ontvangen.

Mij contacten via mail en goed vragen wat nodig was

De benaming van de tarieven verschilt soms, dat zou beter bekent moeten zijn.

Zohar Steg

Maklijk te gebruiken

Ales goed

ALTV Zoetermeer

Heel plezierig, Rick nam uitgebreid de tijd om eea toe te lichten.

Vriendelijk, begrip van de situatie, verstand van zaken, klantvriendelijk

Nvt

Roggeveen & Vermeulen B.V.

(Bewerkt)

Duidelijk

Tarieven

Eerst goed controleren of alle informatie van de klant klopt

Reactie Minder.nl:

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat we elkaar nog even gesproken hebben zodat u ons uw verbeterpunt kon toelichten.
Wij begrijpen uiteraard dat u liever van tevoren weet of er een borg...
Hartelijk dank voor uw review.
Wij begrijpen uiteraard dat u liever van tevoren weet of er een borg vereist is. Zoals we inmiddels ook telefonisch besproken hebben, is de leverancier degene die hier een beslissing over maakt en dat gebeurt pas nadat wij de aanmelding op onze website hebben doorgestuurd naar de leverancier. Vandaar ook dat we dit niet van tevoren kunnen aangeven. In ieder geval bedankt voor uw begrip.
Ik wens u nog een fijne dag en in de toekomst helpen we u graag weer aan een nieuw zakelijk energiecontract.
Brigitte – Minder.nl

adverdo

direct contact

niet

Xpress China

Zeer prettig

Korte reactietijd

K.Bosman Schildersbedrijf

Heel prettig en duidelijk !

Luisteren naar het verhaal over fraude ervaring, daarna rustige uitleg over mogelijkheden. Saskia Komt heel betrouwbaar over en sympathiek. Na vervelende ervaringen 2 jaar geleden heel blij met haar... Luisteren naar het verhaal over fraude ervaring, daarna rustige uitleg over mogelijkheden. Saskia Komt heel betrouwbaar over en sympathiek. Na vervelende ervaringen 2 jaar geleden heel blij met haar oplossing. Toppie

Bodrum Döner kebap vof

Geen opmerking