L.A. van Leeuwaarde

Een geweldig product. Al jaren gebruik ik tot volle tevredenheid de Miracle escargot crème .

Enkele jaren geleden heb ik QSL, het bedrijf welke de crèmes op de markt brengt, op de Gezondheidsbeurs leren kennen. Sindsdien kom ik het merk regelmatig tegen in mijn woonplaats Amsterdam dus... Enkele jaren geleden heb ik QSL, het bedrijf welke de crèmes op de markt brengt, op de Gezondheidsbeurs leren kennen. Sindsdien kom ik het merk regelmatig tegen in mijn woonplaats Amsterdam dus gebruik ik geen andere crèmes meer.

Sharon

Fijne service en het product is ook heel fijn mijn huis is een stuk minder droog zonder dat het gelijk zo vet wordt

C. Haket

Na bijna een week de producten nog niet ontvangen te hebben door een hele slechte bezorgservice van de vervoerder GLS, kontakt opgenomen met Miracle esgargot crème. Het bedrijf bood excuses aan en... Na bijna een week de producten nog niet ontvangen te hebben door een hele slechte bezorgservice van de vervoerder GLS, kontakt opgenomen met Miracle esgargot crème. Het bedrijf bood excuses aan en hebben de producten opnieuw verzonden via Post Nl. Dit vind ik een goede service voor de klant.

Mijn moeder heeft eerder het product W8 crème Alaska gebruikt van dit bedrijf en zij was hier zeer positief over en wilde het graag weer bestellen.

Ingrid Kramer

Goede service! Bestelling snel in huis.Goed product.

Eline

Super product! Smeert heel fijn en is absoluut niet vettig, je voelt gelijk dat je huid zachter is! Echt een aanrader.

Vriendelijk personeel.

Jannie De Groot

Goede acties op fairs.

KP8gel is een prima product. Werkt goed om de spieren mee in te smeren. Gebruik ook bij migraine, waarbij baat van smeren met de gel.

Op de kerstmarkt een totaalpakket gekocht met een mooie aktie. Al 2 weken gebruik ik de producten en wil nu al niet meer zonder. Wanner sta je weer in Belgie?

Maandag de 2+1 actie besteld gisteren ontvangen. Vandaag de creme voor het eerst gebruitk, mijn huid voelde na 30 min al lekker zacht. tot op heden erg tevreden

Simone

Slakkencreme nu 6 maanden in gebruik. Erg fijn en vlekt niet op mijn kleren.

Trevreden met de slakkengel. Fijne acties en snelle verzending.