G. & L. Kolbe

Correcte levering

Monique klijn

Top produkt

Vriendelijke verkoper met hele duidelijke uitleg gelijk de hele set gekocht

Ik ben vandaag in de Utrechtse Bazaar heel goed geholpen. Na een test op mijn handen merkte ik dat mijn handen minder ruw waren. Dus heb ik een hele set aangeschaft bij deze vriendelijke meneer.

Fijne service

Karin

Super fijn product...voelt fijn op de huid..voelt niet vettig aan...trekt snel in...

Tevreden koper

Op de kerstmarkt gekocht in Venray. Heb het meteen uitgeprobeerd en het werkt super. Handen en voeten worden er heel zacht van en mijn grove handen zijn naar een paar keer insmeren verdwenen.

Zeer duidelijke en vriendelijke uitleg en niet opdringerig. Super +++++

Creme

Gisteren op de kerstmarkt gekocht, goede uitleg gekregen.

De crème voelt meteen goed op de huid. Ik zou het dan ik aanraden.

Lisette

Op een braderie gekocht deze zomer en kwam hem weer tegen op de Margriet fair. Duidelijke uitleg en niet opdringerig.

Een top product dat ik iedereen aan zou bevelen. Je huid wordt zacht en soepel van de gel.
Je hebt weinig nodig, dus het is voordelig in gebruik.
Ook de crème is erg goed voor droge...
Je hebt weinig nodig, dus het is voordelig in gebruik.
Ook de crème is erg goed voor droge voeten en handen. Vooral nu het weer winter is.

Fijne producten. Houdt je huid jong en de spiercreme werkt echt. Ik zou het zeker aanbevelen.

Eveline Elemans

Op de winterfair in Rotterdam weer een potje Miracle Escargot Creme gekocht! Ik gebruik dat al lang en heb er veel baat bij, vooral op mijn handen wat betreft de ouderdomsvlekjes! Het is erg fijne... Op de winterfair in Rotterdam weer een potje Miracle Escargot Creme gekocht! Ik gebruik dat al lang en heb er veel baat bij, vooral op mijn handen wat betreft de ouderdomsvlekjes! Het is erg fijne creme omdat het heel makkelijk smeert en vrij snel intrekt, zodat je geen vette handen houdt! Dus ik ben heel blij dat ik deze creme "gevonden" heb en blijf het ook zeker gebruiken!! Beslist een aanrader!!

Goede uitleg van het product en prima service!!

Deborah

Gisteren gekocht op de margriet beurs in den Bosch. Ben ontzettend benieuwd of het gaat werken! Wel jammer dat een potje al aangebroken was. Bijna de helft was al op van het potje.. dat vind ik wel... Gisteren gekocht op de margriet beurs in den Bosch. Ben ontzettend benieuwd of het gaat werken! Wel jammer dat een potje al aangebroken was. Bijna de helft was al op van het potje.. dat vind ik wel een minpunt.

Hij gaf veel uitleg over het product.