Heel goed.

Hele beste werking van het product ,je besteld 2 en krijgt voor de zelfde prijs 3 potten

moki bonte

Wel , ik wacht nog op mijn bestelling, en de ervaring moet nog komen..

Het product vind ik super..

Bhk

Zeer snel geleverd

Cadeau bij mijn bestelling wordt erg gewaardeerd.

spoor

Goeie service ook nog verast door een presentje

Barrie

Snelle levering prima

J de Boer

Ervaring was via beverwijk. Daarna online

Hele goede coulante service ervaren

Prima,
bestelling wordt snel geleverd

prima service en snel

Ton Haverink

Goed product en snelle levering. Alleen jammer dat we onze bestelling niet konden volgen zoals bij de info beschreven was.
Na telefonisch contact waren we gerust gesteld en dezelfde middag was...
Na telefonisch contact waren we gerust gesteld en dezelfde middag was het bestelde geleverd.

Zie boven vermelde.

hilto bezoeker

Ik was bij de Hilto in Horst en heb de crème geprobeerd, geweldig deze crème. stinkt niet en trekt snel in en vanmorgen had ik voor het eerst sinds lang geen last van openspringende vinger topjes... Ik was bij de Hilto in Horst en heb de crème geprobeerd, geweldig deze crème. stinkt niet en trekt snel in en vanmorgen had ik voor het eerst sinds lang geen last van openspringende vinger topjes of kloofjes.

de vriendelijkheid, kennis en eerlijk was deze man.

Rianne

De prijs/kwaliteitverhouding van dit bedrijf is prima. Ik gebruik al twee jaar de Miracle escargot gel en wordt minstens 10 jaar jonger geschat. Je voelt dat het je huid strakker trekt. Sowieso is... De prijs/kwaliteitverhouding van dit bedrijf is prima. Ik gebruik al twee jaar de Miracle escargot gel en wordt minstens 10 jaar jonger geschat. Je voelt dat het je huid strakker trekt. Sowieso is het heel erg goed voor je huid.
Met een pot van 250 ml doe ik zeker een half jaar.

De service is uitstekend en de levering snel.