Mariet Heldens

Kun jullie alleen van de huishoudbeurs en markten.

Zeer goed spul. vooral als je kramp
krijgt. Helpt heel goed.

Goede ervaring

Snelle afhandeling van de order

Rika

Ik kwam het tegen op de 50 plus beurs. Toen een kennismakings pakket gekocht. De ervaring is tot nu toe goed behalve de body crème.

Gezichtscrème is geweldig. Allerlei oneffenheden worden vervaagd. De crème bij rugpijn is super direct een dag pijnvrij.

H.H.LEEMAN HENDRIKS

IK WIL U EVEN COMPLIMENTEREN MET DE MIRACLE ESCARGOT CREME IS HEEL GOED VOOR DE SPORIASSIS VEEL GELD UITGEGEVEN BIJ CHINEESE DOKTERS . MAAR DEZE CREME . HIELP MIJ VAN MIJN SPORIASSIS AF

JA

jacob j.

Prima produkt
bijsluiter geeft info over de creme maar ook over sportgel terwijl peeling is bij gesloten....

snelle levering

maria

Hoi ik moet zeggen dat het slakkengel goed spul is ben er tevreden mee volgens mij is het overal goed voor van mij een dikke 10

Engel

Heel goed en snelle levering

ik gebruik de kp8 gel voor spieren en gewrichten en die bevalt uitermate goed voor mijn onrustige benen 's nachts en mijn reuma , ik heb veel minder pijn en kan weer makkelijker bewegen, ook voor... ik gebruik de kp8 gel voor spieren en gewrichten en die bevalt uitermate goed voor mijn onrustige benen 's nachts en mijn reuma , ik heb veel minder pijn en kan weer makkelijker bewegen, ook voor mijn zoon zijn benen gebruiken wij deze gel voor zijn groeipijn en kan hij ook daardoor beter slapen.
Helaas gaat het wel snel soms met de potten en zou een mooie actie welkom zijn aangezien wij ze behoorlijk veel gebruiken , ik neem ze ook altijd mee vanuit de huishoudbeurs.

Twee keer online wat besteld, twee keer wat gekocht op een braderie.

Snelle levering, goede producten

Martien

De website is niet duidelijk

Reactie Miracle Escargot Creme:

Beste Martien,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review.
Beste Martien,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review.
We hebben meermaals geprobeerd contact met je op te nemen maar kregen helaas geen gehoor. We zijn namelijk benieuwd wat u onduidelijk vind aan onze website. We nemen alle feedback serieus en vernemen daarom graag wat wij zouden kunnen verbeteren.
We kijken uit naar uw reactie.
Team Miracle Escargot Creme

Elena

Very good product! Helped my mom in the treatment of psoriasis. Highly recommend, good result!