Ik vind het allemaal goed geregelders prima afspraken gode hoor en snel
Snelheid en beloftes goed
Super goede crème.
Angelique Rovers
Betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik gebruik hun producten al een geruime tijd en heb er goede resultaten mee behaald. Een zeer goed herstellend en hydraterend vermogen biedt hun creme. Ik...Betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik gebruik hun producten al een geruime tijd en heb er goede resultaten mee behaald. Een zeer goed herstellend en hydraterend vermogen biedt hun creme. Ik gebruik deze als dag- en nachtcreme.
Goede service en betrouwbaar
Carola Jongeling
Duidelijke en heldere uitleg over alle producten. Vriendelijke mensen en goede service.
Het uitproberen van de gel en creme's
Remco de V.
Product gekocht via centerparcs. Nog nooit van gehoord maar wilde het wel eens proberen. Erg tevreden nu koop ik via de webshop omdat cernterparcs in zeewolde zat.
Erg tevreden met de slangengif!
Greet
Net een extra creme besteld, de eerste keer was op de huishoudbeurs. Was een leuke beurs met allemaal mooie spullen. Daar heb ik toen ook de creme gekocht met de gel. Gel is super maar de creme was...Net een extra creme besteld, de eerste keer was op de huishoudbeurs. Was een leuke beurs met allemaal mooie spullen. Daar heb ik toen ook de creme gekocht met de gel. Gel is super maar de creme was op. Dus kocht ik een nieuwe. Gr Greet uit huizen
Suzanne Stellen
Nadat ik de slakkencreme had gekoicht via Bol.com kreeg ik een uitnodiging om een review te schrijven. Dat doe ik dan ook graag na 2 weken want ik ben erg tevreden!
Ineke de Wit
Erg tevreden. Had zondag besteld kreeg het dinsdag binnen had er alleen een extra shampoo bij dachr het verkeerd was maar het was een verassing.
Laura
Binnen twee dagen had ik het in huis, keurig op de afgesproken tijd. En als extraatje zat er nog een tube peeling shower gel bij. Zulke verrassingen daar houd ik van Bedankt