Geukens Serge

Ik ben deze producten tegengekomen op de 50plusexpo in Genk vorige maand, heb er een pakketje gekocht en moet
zeggen dat het echt wel helpt, tijd om extra bij te bestellen.
Serge

Vlotte levering met bijbestellen

Een vriendin attendeerde mij op deze site en na mijn bestelling ging eigenlijk alles vanzelf en soepel.

Door een vergissing van mijzelf kreeg ik een verkeerd product, na een mailtje kon ik het terugsturen en omruilen voor het gewenste produkt!

Joel

Fantastisch! Ga zo door, ik blijf vaste klant!

De Miracle KP8 Alaska Gel is ontzettend verzachtend op de huid. Goed spul

Sandra

Zeer goed.

De slakkegel is aangenaam en prettig in gebruik. Een echte aanrader!!

Vandevyvere Nico

Maandag 7 november product gekocht,s'avonds al gebruikt,iedere dag tot de vrijdag en dan zag ik al resultaat
Mijn huid was zeer droog dat er zelfs veel velletjes uit de kleren vielen wat nu niet meer gebeurd

Als men het product iedere dag insmeert ziet men het wonderbaarlijk veranderen
Zelfs mijn vrouw zegt dat ik mooiere benen krijg

Chanel

Snelle levering, mooi product. Fijn dat de webshop is aangepast. Veel duidelijker

Ton Driessen

Erg te spreken over dit product, de kp8gel helpt goed tegen mijn tennisarm. Ga dit zeker vaker kopen!

Bert

Dit product gekocht op de beurs in belgie! Na 2 dagen gebruikt te hebben nog steeds tevreden dankjewel!
gr Bert

Ellis van Beek

Nadat ik het product op de beurs had gezien, heb ik het niet gekocht. Nadat ik alle postieve reactie heb gezien toch maar gekocht. Ben er super blij mee.

Super blij met het product! En bedankt voor de snelle levering.