Saron Streuper

Ik gebruik deze creme al heel lang als dag en nacht crème voor mijn gezicht. Bevalt goed!! Trekt snel in en je voelt het daarna niet meer.

Trekt snel in.
Pure ingrediënten
goede service, aantrekkelijk aanbiedingen waardoor het niet duur is

Anita van Zuijlen

Vandaag voor het eerst wat gekocht wn weet nu al zeker dat het niet bij deze ene keer blijft!

J. Berrhout

Super goed bedrijf! Vriendelijk personeel!

Goeie uitleg over het product en heel vriendelijk

Prima, vandaag in Heemskerk op de markt Miracle Escargot crème gekocht én melitine plus creme. De melitine plus om mijn enkel gesmeerd die ik jaren geleden gebroken heb en altijd klachten geeft. Ik... Prima, vandaag in Heemskerk op de markt Miracle Escargot crème gekocht én melitine plus creme. De melitine plus om mijn enkel gesmeerd die ik jaren geleden gebroken heb en altijd klachten geeft. Ik weet niet goed hoe het kan maar na enige tijd voelde ik mijn enkel echt minder. Eigenlijk geloof ik niet zo in wondermiddeltjes, ik blijf dit voorlopig gebruiken en als dit zo blijft laat ik het weten. De escargot crème gebruikt voor mijn ruwe handen......werkt na uren nog steeds!

Een enthousiaste verkoper die in zijn producten gelooft, anders had ik dit nooit gekocht!

Jos Blomkwist

Enige tijd terug een aantal producten van dit bedrijf gekocht i.v.m. toch wel wat artrose klachten op mijn leeftijd. Zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Een van de producten is Meltine... Enige tijd terug een aantal producten van dit bedrijf gekocht i.v.m. toch wel wat artrose klachten op mijn leeftijd. Zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Een van de producten is Meltine plus gel, wat pijn verlichting zou moeten geven bij gewrichtsklachten. Ik ben altijd wel wat sceptisch, maar omdat ik toen toch wat veel last had, denk je, ik ga het proberen. Mijn ervaringen tot nu toe zijn erg positief. Als ik dat spul op een gewricht smeer waar ik last van heb, dan heb ik toch binnen een half uur het gevoel dat de pijn minder wordt. Kortom, tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Ja, de vriendelijkheid en het gevoel dat iemand begrijpt waar je last van hebt, vond ik wel heel sterk.

kruidenberg

Wij gebruiken deze kp8 gel voor de hele familie Je smeert de pijnlijke plek en de volgende dag merkt je het verschil al.
ik zelf gebruik hem voor mijn spieren(rug,benen,heupen)ik raad het...
ik zelf gebruik hem voor mijn spieren(rug,benen,heupen)ik raad het iedereen aan om een pot Miracle kp8 gel in huis te hebben deze gel krijgt van mij dan ook een dikke 10

niet duur en goed middel tegen spieren 10+

Vandaag op de markt in heemskerk 3 tubes miracle escargot gekocht,zeer vriendelijke man die zeer goede en uitgebreide informatie over het produkt gaf.

klantvriendelijk goede informatie en een zeer goed product,was al bekend met dit produkt gebruik het al een jaar.
voor mijn gezicht helpt goed tegen meeeters,een geirriteerde huid,muggenbulten jeuk direct weg,echt een geweldig produkt

Voor het eerst op de markt in Heemskerk en ook voor het eerst kennis gemaakt met Miracle Escargot Creme. Geloof eigenlijk niet zo in wondermiddelen, maar deze creme heeft indruk op me gemaakt, Zal... Voor het eerst op de markt in Heemskerk en ook voor het eerst kennis gemaakt met Miracle Escargot Creme. Geloof eigenlijk niet zo in wondermiddelen, maar deze creme heeft indruk op me gemaakt, Zal het zeker aanbevelen.

Plakt en ruikt niet

Adrienne

Ik gebruik de escargotcreme overal voor. Droge huid, aftersun exceem en het helpt echt. Het is niet vet en voelt lekker aan.

Duidelijke uitleg bij aanschaf, vriendelijk. En snelle reactie bij vragen via mail of sms

Pierre

Na een tip de kp8 gel aangeschaft. Heb regelmatig last van pijnlijke schouders, de gel helpt echt en verminderd de pijn.

De klantvriendelijkheid is zeer goed. Snelle reactie op mail. En zeer snelle levering als je via de site besteld.