Service was uitstekend.
vriendelijke man. We werden goed geholpen. de eerste ervaringen met het product zijn geweldig!
mijn moeder heeft de creme op het haven festival in alblasserdam gekocht, zij kreeg dit op haar hand gesmeerd.
Zij heeft een onsteking in haar hand.
De creme die zij opgesmeerd kreeg...
Deze gel geeft direct een verkoelende verlichting bij spierpijn.
Super product!!
Ook de Miracle Escargot Creme is een fijn product voor dagelijks gebruik.
Ik ben altijd een beetje...
Een ontzettend vriendelijke man die zijn eigen produkt promoot. Op een hele goede, eerlijke manier. Ik kan over de gel nog niets zeggen, maar heb erg pijn in mijn nekspier/bovenrug.
Deze...
zeer goed werkt perfect
Vanmorgen de gel gekocht op de markt. Dit omdat ik veel last heb van jeuk. Tussendoor op de jeukerige huid gesmeerd. Binnen een halve minuut was de jeuk weg. Fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden
Ik was al bekend met slakken crème producten, maar dit merk is een stuk fijner en goedkoper! Ik zelf heb geen droge of gevoelige huid, waar dit product voor wordt aangeraden, maar toch vind ik het...
Hele fijne gel minder pijn
Werkt perfect heb er meerdere producten van Super spul
Gebruik nu de crème ca 2 weken. Voel nu de huid van mijn gezicht en hals strakker trekken. Ben 65 jaar maar ben nu al blij met het resultaat