Corrie van den Heuvel

Melitine plus gel

Steeds spierpijn na lang lopen. Na gebruik van de meletine plus gel ben ik snel van mijn spierpijn af. Werkt snel en doeltreffend.

René uit Udenhout

Crème van miracle is miraculeus

René-Udenhout, heb al weken last van tennisarm en na opbrengen van kp8 massagegel voel ik al een enorme verlichting door de verkoelende werking.

Marianne de Witte

Het doet wat wordt beloofd, top

Vandaag even naar Udenhout gereden vanuit Gorinchem om mijn crèmes aan te vullen. Ook voor mijn man de KP8 VOOR spieren en gewrichten , heerlijk voor pijnlijke gewrichten en spieren. De... Vandaag even naar Udenhout gereden vanuit Gorinchem om mijn crèmes aan te vullen. Ook voor mijn man de KP8 VOOR spieren en gewrichten , heerlijk voor pijnlijke gewrichten en spieren. De slakkengel is heerlijk als dag en nachtcrème voor zulke crèmes rij ik graag een stukje. Ook via Internet te bestellen natuurlijk. Marianne de Witte uit Gorinchem.

Jannie

Prima producten

Mijn man heeft behoorlijk last van psoriasis op de ellebogen. al van alles geprobeerd maar niets dat echt werkt.
De slakken gel helpt wel. het is zeer verzachtend en de plekken worden minder. Voor mijzelf de slakken creme gekocht voorde droge huid. Deze voelt nu veel zachter aan.

Koele creme

Eerst een beetje argwanig, maar toch geprobeerd.
De crème is lekker koel en de pijn is weg.
Zeker een aanrader.

Joyce B

Fijne crème!

Via internet de crème gekocht. Snel in huis!
Ik gebruik de crème nu een week en mijn probleemplekjes worden al minder!
Aanrader!

Jan

De pijn weg!

Als ik na het sporten pijn heb aan mijn nek gebruik ik altijd de kp8 gel.
Lekker koud en de pijn is gelijk weg.
Top product!

M.E. Dreesde

Goede zalf om te masseren kp8

Word lekker koel en werkt goed !!

Thomas

Miracle Escargot Creme, bedankt!

Ik was laatst op de Weekmarkt in Urk en stuitte daar op de kraam van de Miracle Escargot Crème. Ik heb voornamelijk last van acne dus ik besloot een tube mee te nemen. Het heeft voor mij enorm veel... Ik was laatst op de Weekmarkt in Urk en stuitte daar op de kraam van de Miracle Escargot Crème. Ik heb voornamelijk last van acne dus ik besloot een tube mee te nemen. Het heeft voor mij enorm veel veranderd. Mijn huid voelt soepel en ik merk dat het zichtbaar verbeterd! 5/5 voor de goede service en het goede product! Ik ga dit zeker meer aanschaffen!

Joyce

Slakken gel! Fijn product!

Na een heerlijk dagje aan zee in Katwijk , merkte ik dat ik toch niet al te voorzichtig was geweest met smeren.. Gevolg.. Een fors verbrand gezicht en schouders! Al mopperend liep ik over de markt... Na een heerlijk dagje aan zee in Katwijk , merkte ik dat ik toch niet al te voorzichtig was geweest met smeren.. Gevolg.. Een fors verbrand gezicht en schouders! Al mopperend liep ik over de markt terug op weg naar ons vakantie verblijf waar ik aangesproken werd door de man van de slakkencreme. Meestal vrij sceptisch maar hoopvol op een beetje verlichting , kocht ik de gel . Resultaat was verbluffend! Goed smeerbaar en meteen verkoelend! Spul werkt echt! Absolute aanrader!