Rene Menges

Uitstekende slakkencreme

Sinds ca.3 jaar gebruik ik dagelijks Miracle-Escargot-crème. Na het scheren ook als er snijwondjes zijn ontstaan gebruik ik de crème voor mijn gezicht en nek.Het geeft een prettig vettig gevoel... Sinds ca.3 jaar gebruik ik dagelijks Miracle-Escargot-crème. Na het scheren ook als er snijwondjes zijn ontstaan gebruik ik de crème voor mijn gezicht en nek.Het geeft een prettig vettig gevoel .
Ik zit veel op de racefiets in de zomer en in de winter,maar heb nooit schrale plekken en het geeft de huid een goede bescherming.
Sinds kort gebruik ik en ook mijn vrouw de Escargot-Gel. De gel geeft een fris gevoel en geeft je een strakkere huid.
Ook goed te gebruiken als nachtcrème.
Wij zijn zeer tevreden met deze goede en betaalbare produkten.

Marrie Nielen- Broeke

Fantastisch voor psoriasis!

Vandaag liep ik over de jaarmarkt in Breukelen.....zag daar direkt de kraam met "mijn slakkencreme"....de verkoper probeerde een mevr. er van te overtuigen dat het echt helpt tegen haar... Vandaag liep ik over de jaarmarkt in Breukelen.....zag daar direkt de kraam met "mijn slakkencreme"....de verkoper probeerde een mevr. er van te overtuigen dat het echt helpt tegen haar eczeem.....ik hoorde dat aan en kon mij niet inhouden om te zeggen: Mevr.ik heb psoriasis en mijn zoon eczeem en ik heb werkelijk van alles geprobeerd totdat ik deze slakkencreme op een markt in Beverwijk tegenkwam...ik dacht toen: Ik ben al die hormoonzalven zo zat, daar wordt mijn huid alleen maar dunner van ...dus heb ik het toen gekocht. Ik dacht baat het niet schaadt het niet. Tot mijn verbazing werd mijn huid rustiger en de hevige psoriasis plekken minder....ben er bijna vanaf maar helaas komt de psoriasis altijd terug....geen probleem meer want ik gebruik nu slakkencreme....en dus vandaag weer gekocht! Weer zo'n heerlijk voordeel pakket! De verkoper vertelde het precies zoals ik het ervaren heb ! Geen verkooptruc maar gebaseerd op de waarheid! Als het op is bestel ik het weer via internet....ook dat heb ik al 2x gedaan!

Frau Silvia Sodaar Ihlow-Riepe Duitsland

Super Product

Wij hebben een paketje gekocht op de Braderie in Maartensdijk. Wauw wat een product. Mijn man had hele kapotte handen met veel eelt, die zien er in tijd van een paar dagen veel beter uit. Ik dacht,... Wij hebben een paketje gekocht op de Braderie in Maartensdijk. Wauw wat een product. Mijn man had hele kapotte handen met veel eelt, die zien er in tijd van een paar dagen veel beter uit. Ik dacht, gebruik het als gezichtscreme. Proberen kan geen kwaad toch! Ben zo blij dat ik het gedaan heb, de rimpels verdwijnen echt. Wij zijn fan en raden dit product aan anderen.

Tuba

Super
slakken gel, creme

Mijn moeder gebruikt dit product sinds 3 weken, ze is zeer tevreden. Ze raad mij ook aan om dit product te gebruiken voor als dag crème. Ik heb vandaag 2 potten gekocht om uit te proberen. Mijn moeder gebruikt dit product sinds 3 weken, ze is zeer tevreden. Ze raad mij ook aan om dit product te gebruiken voor als dag crème. Ik heb vandaag 2 potten gekocht om uit te proberen.
Gekocht: Amsterdamse Dappermarkt- Oost

Top

Op de braderie in de Amsterdamse Poort Zuid Oost,kwam Ik 2 tot 3 jaar geleden dit product tegen.
Mijn dochter is zeer tevreden,zij is er heel zuinig mee om gegaan.Ieder keer als er braderie was ging ik op speurtocht en uiteindelijk waren jullie er weer.Wederom gekocht en dank jullie wel voor de extra tubes en potje gel.
Zeer aan te raden!!!

annie

Super

Ik ben zeer tevreden met de creme die ik op de dappe markt heb gekocht .
ik gebruik de creme voor me hele lichaam en het trekt er snel in

p baranczyk

Geweldig tegen jeuk en geïrriteerde huid. ..ontzettend klantvriendelijk ook

Door chemo de huid ontzettend geïrriteerd en jeuk. .met de crème geweldig resultaat.

tamara schepers

Slakkencreme

Drie weken terug ben ik op sint joep geweest in sittard en heb daar tubes en potten gekocht , en wilde het graag uit proberen mijn man had uitslag op de benen en de crème haalde de jeuk gedeeltelijk... Drie weken terug ben ik op sint joep geweest in sittard en heb daar tubes en potten gekocht , en wilde het graag uit proberen mijn man had uitslag op de benen en de crème haalde de jeuk gedeeltelijk weg .
Mijn vader heeft non hodgin en Door de chemo heeft hij een ontzettende jeuk over het hele lichaam hij had alle soorten crème s uitgeprobeerd maar haalde niet veel uit.
Hij wilde graag de tube uit proberen en het werkt de jeuk is niet helemaal weg maar wel stukken minder en hoop dat het helemaal weggaat vanmiddag ben ik in born geweest om nieuwe tubes tehalen , sirvice was super en kreeg extra tubes erbij voor mijn vader helemaal top!
Mijn nichtje van een paar mnd heeft een allergische reactie waardoor ze exceem krijgt in haar gezicht ook bij haar werkt het de exceem verdwijnt het komt wel door iets terug omdat we niet weten waarop ze reageerd .
Maar door de crème gaat haar gezichtje niet meer open .
Dus kortom wij zijn dik tevreden over de tubes crème het maakt het voor ons wat gemakkelijker ;)p.s bedankt voor de extra tubes hij is er zeer blij mee

Mariëlle Lansu

Verrassend werkzaam!!

Ik heb een heel gevoelige huid waar ik niet veel op kan smeren. Ik had op de Huishoudbeurs ook een beetje het gevoel dat ik me iets had laten "aansmeren", maar niks is minder waar. Wat een... Ik heb een heel gevoelige huid waar ik niet veel op kan smeren. Ik had op de Huishoudbeurs ook een beetje het gevoel dat ik me iets had laten "aansmeren", maar niks is minder waar. Wat een fantastische creme. Mijn huid voelt weer soepel aan en straalt. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Sara

Eindelijk een product die doet wat het beloofd!

Heel fijn product, doet werkelijk alles wat het beloofd. Na 4 weken nauwelijks nog pigmentvlekjes en striae meer. In één woord fantastisch!

Ook bij de klantenservice word je snel en...

Ook bij de klantenservice word je snel en netjes te woord gestaan.

Ik kijk al weer uit naar mijn volgende bestelling.