Kelly

Top!

Het werkt perfect en is zeker een aanrader!!

Stefanie

Wauw , het werkt!!

Vanmiddag getest op de Bazaar in Beverwijk , toen uurtje lekker geshopt ,na die tijd een hele goede deal met die aardige meneer gemaakt voor mijn vriendin en mij mooie combideal, en mijn handen... Vanmiddag getest op de Bazaar in Beverwijk , toen uurtje lekker geshopt ,na die tijd een hele goede deal met die aardige meneer gemaakt voor mijn vriendin en mij mooie combideal, en mijn handen voelen nog steeds lekker gehydrateerd , terwijl ik van normale handcreme vaker op een dag moet aanbrengen , volstaat dit met 1 keer , trekt snel in , geur en keurloos , echt een aanrader.

gertjan van der wolf

Geweldige creme

Wij waren vanmiddag bij de bazaar en toen zagen wij deze crème ik geloofde er niet in dus deze man overtuigde mij en zei probeer het maar en wij zijn super tevreden over deze crème zeker een... Wij waren vanmiddag bij de bazaar en toen zagen wij deze crème ik geloofde er niet in dus deze man overtuigde mij en zei probeer het maar en wij zijn super tevreden over deze crème zeker een aanrader

Familie S. uit Hoofddorp

Trekt lekker snel in!

Altijd last van droge handen. Deze crème trekt lekker snel in en geeft zichtbaar resultaat.

Tim ,Uzun

Ik zou het aan iedereen aanraden want het is niet alleen de klachten die op het foldertje staat maar ook voor meer andere klachten .

Ik had vermoeiende schouders , was altijd gestrest ,last van mijn onder rug ,en nog veel meer klachten maar na het gebruik is het heel wat minder geworden dus een aanrader .

Hoogers

Aller vriendelijkste man die ons goed advies en tips gaf, duidelijke uitleg over het product en erg coulant .

Mijn man heeft erg veel last van gewrichtspijnen en zijn door dit product na genoeg verdwenen waardoor het voor hem allemaal weer makkelijker maakt, ik zelf gebal jaren last van eczeem en ook ik... Mijn man heeft erg veel last van gewrichtspijnen en zijn door dit product na genoeg verdwenen waardoor het voor hem allemaal weer makkelijker maakt, ik zelf gebal jaren last van eczeem en ook ik ben met de crème erg geholpen.

Veronika

Erg tevreden !

Gisteren op de Dappermarkt gekocht.
Werkt goed voor mijn drooge huid, ben erg tevreden ,

Uitstekend crème!

Gewoon super! Ik heb last van droge eczeem op mijn gezicht. Alhoewel niet zo zichtbaar is maar wel heel vervelend. Ik heb al meerdere keren met die creme op mijn gezicht gesmeerd en het resultaat is... Gewoon super! Ik heb last van droge eczeem op mijn gezicht. Alhoewel niet zo zichtbaar is maar wel heel vervelend. Ik heb al meerdere keren met die creme op mijn gezicht gesmeerd en het resultaat is erg indrukwekend!

Heerlijke crème, zacht voor je huid!

Supergoed advies gekregen van die mijnheer!
Heerlijke crème, altijd allergische reacties met andere crème die ik gebruikte.
Nu ik deze crème gebruik heb ik geen last meer van allergische...
Supergoed advies gekregen van die mijnheer!
Heerlijke crème, altijd allergische reacties met andere crème die ik gebruikte.
Nu ik deze crème gebruik heb ik geen last meer van allergische reacties, ben reuze blij!!

Perfecte cremé

Op de bazaar in Beverwijk gekocht voor exceem op mijn voorhoofd. Ik gebruik het nu twee weken en het is bijna weg. Wat ik erg fijn vindt is dat het niet vet blijft maar goed intrekt.